Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sahaya bu yüzden inmiş! İlk kez açıkladı...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, cumartesi günü İzmir'de oynanan ve 2-2 sona eren Göztepe-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili konuştu. Başkan Koç, sarı-lacivertli kulübe yönelik saldırıların artık normalleştiğini belirterek İzmir'de sahaya neden girdiğini açıkladı. İşte detaylar...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trendyol Süper Lig'in ikinci hafta mücadelesinde geçtiğimiz hafta sonu İzmir'de oynanan Göztepe maçında uğradığı saldırıyla ilgili konuştu. Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlediği toplantıda konuya değinen Başkan Koç, Fenerbahçe'ye yapılan saldırıların artık normalleştiğinin altını çizdi.

Haberin Devamı

'BU ZULMÜ YAŞATMAYA DEVAM ETMEYİN'

İzmir'de yaşanan olaylara değinen sarı-lacivertli kulübün başkanı, "Fenerbahçe ile uğraşanlarla ilgili bir şey söylemek istiyorum. Hafta sonu talihsiz olaylar yaşandı. Öncelikle olmaması gereken unsurlar ama bazı malum medya çevrelerinde gördüklerimiz, sanki Fenerbahçe suçlu, Fenerbahçe tahrik etti diye yansıtılmaya çalışıyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sahaya bu yüzden inmiş İlk kez açıkladı...

Neredeyse suçlunun meşru, haklı olduğu bir ortam yaratılıyor. Bir kere Fenerbahçe'ye bu zulmü yaşatmaya devam etmeyin. Biz alıştık. Şampiyonlukların çalınmasına alıştık. Suçlu gösterilmeye alıştık. Ben fiili saldırıya uğruyorum. 'Yok efendim neden sahadayım?' Otobüsümüz kurşunlanıyor, hâlâ faili meçhul. Biz Fenerbahçe olarak alıştık. Artık norma haline geldi. Haksızlıklar, bize yaşatılan zulüm biz alıştık. Artık sizlerin karar vermesi lazım bunu ne kadar devam ettirmek istediğinize. Bence bu ülkeye ülkeye hiç fayda sağlayan bir durum değil" dedi.

Haberin Devamı

'FORMALARIMIZ YAKILDI'

Olayların henüz maç öncesinde başladığını ifade eden Ali Koç, "Gelelim cumartesi akşamına, niye olaylar yaşandı, ben neden sahaya indim? Aynı 3 Temmuz sürecinde taraftarımız bir deplasman maçına gittiği zaman yaşatılanların birebir aynısı bize yaşatıldı. Daha sahaya gelmedik, stadyumun dışındayız. Polislerin önünde formalar alındı, formalarımız yakıldı. Hiç işlem yok" dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sahaya bu yüzden inmiş İlk kez açıkladı...

'BENİM ORAYA İNME SEBEBİM...'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sahaya inme sebebiyle ilgili olarak ise, "Benim oraya inme sebebim... Maçta da öndeyiz. Ben tahrik etsem, sahaya mı inmem lazım. 2-0 öndeyiz, taraftarımız kan ağlıyor. Taraftarımız 'Yönetim bize sahip çık' diye bağırıyor. 3 yöneticimiz stadyumun dışından otobüslerin yanına gittik. Ben ve Burak Bey, sahadan indik. Çünkü bizim akreditasyonumuz var. Niye indik, devre arasında polis ile taraftarımız arasında tatsız olaylar vardı. Olayları yatıştırmak ve taraftarımızı tribüne almak için biz bir refleks gösterdik" yorumunu yaptı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a İzmir'de saldırı! Yere düştü, taraftar sahaya girdi

'HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ DAVRANILACAKSA...'

Ali Koç, sözlerini şöyle tamamladı: "Burada gerçekler ortaya çıkacak. Müfettişler atanmış konuya. Müfettişler, doğru bir şekilde incelerse, bizim söylediklerimizden konuyu araştırırlarsa, işin ne olduğu net bir şekilde ortaya çıkacaktır. Trabzon'da yaşadıklarımızdan sonra burada yaşananlarda da hiçbir şey olmamış gibi davranılacaksa, o zaman çok büyük sıkıntı var diyorum."

YORUM YAZ