Fenerbahçe, Atletico Madrid'in yıldızıyla anlaşma sağladı! Görüşmeler başladı

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon Atletico Madrid'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Çağlar Söyüncü ile yeniden anlaştı. İspanyol kulübüyle resmi görüşmelere başladı.

Fenerbahçe, Atletico Madrid'in yıldızıyla anlaşma sağladı! Görüşmeler başladı

Sarı-Lacivertli ekip, geçtiğimiz sezon Atletico Madrid'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Çağlar Söyüncü ile sözleşme şartlarında yeniden anlaşma sağladı. İspanyol kulübüyle resmi görüşmeler yapılıyor. 

Haberin Devamı

Morata da transfer listesinde

Yönetim, Alvaro Morata için de Atletico Madrid ile temaslara başlamıştı. Fenerbahçe, pazarlıkları sıklaştırma kararı aldı. Sarı-Lacivertliler, en fazla 10 milyon Euro’luk bir bedele İspanyol devini ikna etmeyi hedefliyor.

Fenerbahçe, Atletico Madridin yıldızıyla anlaşma sağladı Görüşmeler başladı

Avrupa Şampiyonası'ndan sonra imza...

Öte yandan yıldız golcünün menajerlik şirketiyle görüşmeler de devam ediyor. Tarafların, senelik 5 milyon Euro maaş üzerinden 3 yıllık anlaşma sağlayabilecekleri belirtildi. Yönetim, işi bitirme noktasına getirip, EURO 2024 sonrası Morata’ya imza attırmayı planlıyor.

Fenerbahçe, Atletico Madridin yıldızıyla anlaşma sağladı Görüşmeler başladı

Görüşmeler başladı

Fenerbahçe, Atletico Madrid ile sadece Alvaro Morata için pazarlık yapmıyor. Mourinho’nun kalmasını istediği Çağlar Söyüncü’nün bonservisi için de görüşmeler sürüyor. İspanyol devi 10 milyon Euro’dan kapıyı açtı. Ancak pazarlıklar kıran kırana devam ediyor. Sarı-Lacivertliler, 5-6 milyon Euro civarı bir bedelle Atletico’yu ikna etmeye çalışıyor.

Haberin Devamı

Çağlar'la anlaşma tamam! 

Sports Digitale'in haberine göre; Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü ile sözleşme şartlarında anlaşmaya vardı. Fenerbahçe ve Atletico Madrid resmi görüşmelere başladı. 

YORUM YAZ