CANLI | Eski Fenerbahçeli futbolcu Serhat Akın'a silahlı saldırı: Ayaklarıma sıktılar

2000-2005 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen ve şu sıralar yorumculuk yapan Serhat Akın, silahlı saldırıya uğradığını açıkladı. Serhat Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yaralandığı anın fotoğrafına yer vererek, ''Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe.'' ifadesini kullandı.

Serhat Akın'a silahlı saldırı! İşte tüm detaylar ve son dakika gelişmeleri... 

Olay sonrası görüntüler
Fenerbahçe: Faillerin en kısa sürede adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz
Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'dan kınama
Haberin Devamı
Ersin Düzen'in paylaşımı
Olay sonrası destek mesajları

Futbol kamuoyu, üzüntü veren olay sonrası Serhat Akın için destek mesajları yayımladı. Biz de Fanatik ailesi olarak eski Fenerbahçeli milli futbolcu ve yorumcu Serhat Akın'a yapılan saldırıyı kınıyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Soruşturma başlatıldı

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, saldırgan ya da saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Ayrıca Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığınca saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı
Milli Takım kariyeri

1999 yılında 4 defa Türkiye U-17 formasını giydi. Aynı yıl içerisinde 3 defa da Türkiye U-18 formasını giydi ve bu maçlarda 4 gol kaydetti. 2000 yılından 2002 yılına kadar 22 defa forma giyerek 12 gol attı. 2002-2006 yılları arasında Türkiye A Millî takım formasını 16 defa giydi ve bu maçlarda 3 kez rakip fileleri havalandırdı.

Futbolu Almanya'da bıraktı

Daha sonrasında Konyaspor ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. 2011-2012 sezonu için Yusuf Şimşek'in futbolcu-antrenör olarak görev yaptığı Turgutluspor ile anlaştı. 2012-13 sezonu yaz transfer döneminde Yusuf Şimşek'in teknik direktörlük yaptığı Denizlispor ile anlaştı. 2013-14 sezonunun başında Almanya 3. lig ekiplerinden Berliner AK'a transfer oldu. Akın, futbolu burada bıraktı.

Fenerbahçe sonrası Anderlecht...

Serhat Akın, Fenerbahçe'nin ardından RSC Anderlecht'e transfer oldu. 2006-2007 sezonunda Almanya'nın 1. FC Köln takımına kiralık olarak transfer olup diğer sezon RSC Anderlecht'e geri döndü. 15 Ağustos 2008 tarihinde Süper Lig'e yeni dahil olan Kocaelispor'la anlaşan futbolcu, burada 1 yıllık sözleşmeye imza attı. Ligin 15. haftasında Körfez ekibinin yaşadığı ekonomik problemler nedeniyle ayrılık kararı aldı ve sözleşmesini tek taraflı feshetti.

Haberin Devamı
Serhat Akın kimdir, kaç yaşında, nereli? Serhat Akın hangi takımlarda oynadı?

Serhat Akın, 5 Haziran 1981'de Almanya'da doğdu. Futbolu Alman takımı Berliner AK 07'de bırakan Akın, Erzincan kökenli, evli ve iki çocuk babası. Serhat Akın, 1991 yılında futbola Almanya'da 10 yaşındayken Karlsruher SC takımın altyapısına girerek başladı, 2000 yılında Fenerbahçe'ye transfer oldu ve A Milli Takım'a kadar yükseldi.

Sağlık durumu iyi

Saldırıda ayağından yaralanan Serhat Akın, Ataşehir'deki özel bir hastaneye kaldırıldı. Akın'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

'Program çıkışı ayaklarıma sıktılar'

Serhat Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yaralandığı anın fotoğrafına yer vererek, ''Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe.'' ifadesini kullandı.

Haberin Devamı
Serhat Akın'a Beykoz’da silahlı saldırı!

Eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın, Beykoz’da uğradığı silahlı saldırıda ayağından yaralandı. Alınan bilgiye göre Akın, Kavacık Mahallesi Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokak'ta kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

 

 

YORUM YAZ