Bundesliga devi, Oğuz Aydın'a talip oldu: Fenerbahçe'nin kapısı çalınacak
Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Oğuz Aydın, Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeye başladı. Alanyaspor'da oynadığı dönemde de Avrupa kulüpleri tarafından takip edilen Oğuz, son olarak Bundesliga ekibi Leipzig'in gündemine aldı.
Fenerbahçe'nin sezon başında Alanyaspor'dan 6 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Oğuz Aydın le ilgili önemli bir gelişme yaşandı.
Haberin Devamı ›
ALANYASPOR'DAN BERİ TAKİPTELER
Bundesliga ekiplerinden Leipzig'in 24 yaşındaki kanat oyuncusunu Alanyaspor'da oynadığı dönemden beri takip ettiği ve Akdeniz ekibinde forma giydiği dönemde de 2 kez canlı izlediği öğrenildi.
FENERBAHÇE'DE RANGERS UYARISI
FENERBAHÇE'DE DE İZLİYORLAR
Alman ekibinin sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan ve performansıyla dikkat çeken kanat oyuncusunu Sarı-lacivertli kulüpte de izlettirdiği öğrenildi.
DETAYLI RAPORLARI İSTENDİ
Bundesliga ekibinin scout ekibinden Oğuz Aydın hakkında detaylı raporlar istediği ve gelecek raporların olumlu olması halinde de sezon sonunda Fenerbahçe'nin kapısını çalabileceği ifade edildi.
Fenerbahçe formasıyla bu sezon 18 maçta görev yapan Oğuz Aydın, söz konusu karşılaşmalarda 5 gol, 6 asistlik performans sergiledi.