Brighton cephesinden Ferdi Kadıoğlu açıklaması: Ona burada çok iyi bakacağız

Geçtiğimiz gün Fenerbahçe'den dev bonservis bedeli ile Premier Lig ekibi Brighton'a transfer olan Ferdi Kadıoğlu hakkında İngiliz temsilcisinden bir açıklama geldi. Teknik ekipte yer alan Marco Knoop, genç oyuncu için 'Ona burada çok iyi bakacağız' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de sergilediği performansla dev takımları peşine takan Ferdi Kadıoğlu, geçtiğimiz gün Brighton'a transfer oldu. Teknik direktör Fabian Hürzeler'in ekibinde yer alan Marco Knoop, genç oyuncu hakkında dikkat çeken sözler kullandı.

Haberin Devamı

RESMEN AÇIKLANDI

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transfer olduğunu KAP'a bildirdi:

"Profesyonel Futbolcumuz Ferdi Erenay Kadıoğlu'nun İngiliz Kulübü The Brighton and Hove Albion FC'ye, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 30.000.000 Avro bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri The Brighton and Hove Albion FC tarafından ödenecektir. Transfer bedeline ilaveten, Futbolcunun performansına bağlı olarak The Brighton and Hove Albion FC tarafından, Kulübümüze azami 5.000.000 Avro bonus bedeli ödenecektir. Ayrıca, Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde; The Brighton and Hove Albion FC'nin elde edeceği transfer bedelinin %10'u sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödenecektir"

Haberin Devamı

Brighton cephesinden Ferdi Kadıoğlu açıklaması: Ona burada çok iyi bakacağız

FENERBAHÇE KARNESİ

Fenerbahçe, genç futbolcuyu 2018-2019 sezonu başında kadrosuna katmıştı. Sarı-lacivertliler, Ferdi Kadıoğlu'nun transferi için 1 milyon 400 bin euro bonservis bedeli ödemişti.

Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe forması ile toplam 204 resmi maça çıktı. Genç oyuncu bu müsabakalarda 18 gol ve 22 asistlik performans sergiledi.

'FERDİ ARTIK BİZE EMANET'

Brighton Teknik Direktörü Fabian Hürzeler'in ekibinde yer alan Marco Knoop, Yağız Sabuncuoğlu'na konuştu. Knoop, "Ferdi artık bize emanet, ona burada çok iyi bakacağız. Ferdi'yi Fenerbahçe döneminden beri çok seviyor ve beğeniyorum. Buraya geldiğinde de kendisine çok sıcak bir karşılama yaptık. Fenerbahçe taraftarı merak hiç etmesin. Brighton'a katıldığı için çok mutluyuz. İnanılmaz istatistiklerle buraya geldi. Uzun süredir onu takip ediyoruz. Takımımıza da çok büyük katkısı olacak." sözlerini sarf etti.

Brighton cephesinden Ferdi Kadıoğlu açıklaması: Ona burada çok iyi bakacağız

YORUM YAZ