Bir yalnız adam: Diego Ribas

İki aylık alacağı ödenmediği için Fenerbahçe'yi TFF'ye şikayet eden Diego Ribas, dünkü idmanda tek başına düz koşu yaptı. Ne Brezilyalı yıldız, takım arkadaşlarıyla konuştu, ne de onlar, Sambacı'ya tek kelime dahi etmedi!

Bir yalnız adam: Diego Ribas

Fenerbahçe’de, kafileyi taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırının ardından ilginç gelişmeler yaşanmıştı. İlk olarak Dirk Kuyt, eski takımı Feyenoord’un yolunu tutacağını açıkladı. Sonra da son bombayı, Diego Ribas patlattı. Sarı-Lacivertli kulübün kendisine ödemesi gereken 700 bin Euro’luk ücreti iki aydır alamadığını belirten Diego, Türkiye Futbol Federasyonu’na kulübü şikayet etti. Brezilyalı oyuncunun bu davranışı, camiada adeta şok etkisi yarattı. Sezon başında İspanyol ekibi Atletico Madrid’den bonservisi olmadan alınan, buna rağmen 5 milyon Euro imza parasının yanı sıra 3 yıl için de 3.5 milyon Euro talebi kabul edilen tecrübeli futbolcu, bir türlü beklentileri karşılayamamıştı.

Forma şansı da bulamıyor

Teknik direktör İsmail Kartal’ın, performansı sebebiyle fazla forma şansı vermediği Diego’nun, ülkeye de uyum sağlamak konusunda sıkıntılar yaşadığı konuşuluyor. İşte bu şartlar altında yıldız futbolcunun davranışıyla adeta şok geçiren Fenerbahçe Yönetimi’nin, kesin olarak oyuncuyla sezon sonunda yollarını ayırma kararını gündeme aldığı belirtildi. Brezilyalı yıldızın, dünkü basına kapalı idmanda da hem teknik heyetten hem de takım arkadaşlarından kimseyle konuşmadığı öğrenildi.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ