Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye Jose Mourinho'dan haber var: Yeni takımını açıkladılar

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım ve Beşiktaş İkinci Hüseyin Yücel dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jose Mourinho ile görüşme gerçekleştirdiklerini açıklamıştı. İtalyan basını deneyimli teknik adamın gelecek sezon çalıştıracağı takımı açıkladı. İşte detaylar...

Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye Jose Mourinho'dan haber var: Yeni takımını açıkladılar

İlk olarak Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, reklam çekimi için Türkiye'de olan Jose Mourinho ismini açıklamıştı. Yaptığı görüşmenin detaylarını da açıklayan Aziz Yıldırım "Mourinho ile 2 saat görüştüm.

Haberin Devamı

Hiç para konuşmadık. Bir baktım televizyonda, '15 milyon verecekler' diyorlar. Sana ne? Şartlarda anlaşırsak gelecek ama siz bırakmıyorsunuz. Fenerbahçe'nin maçlarını izlediğini söyledi. Bir aday iletişime geçmiş, mevcut başkan menajerleri göndermiş." diye konuşmuştu.

'BAŞIMDAN KAYNAR SULAR DÖKÜLMÜŞ GİBİYDİ'

BEŞİKTAŞ DA MOURINHO'YU AÇIKLAMIŞTI

Önümüzdeki sezon için teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta da ikinci başkan Hüseyin Yücel, Jose Mourinho ile görüştüklerini açıklamıştı.

Beşiktaş ve Fenerbahçeye Jose Mourinhodan haber var: Yeni takımını açıkladılar

Hüseyin Yücel yaptığı açıklamada "Yaklaşık 1 ay önce İstanbul'da, Jose Mourinho ile görüştüm. Kendisini Beşiktaş'ta görmek istediğimi ve Beşiktaş'ın kimyasına uygun olduğunu dile getirdim. Jose Mourinho, teklif sonrası bir değerlendirme yapacağını, Beşiktaş'ı takip edeceğini ve geri dönüş yapacağını dile getirdi. Mourinho, bir süre sonra geri dönüş yaptı ve bize gelmeyi kabul etti. Önümüzdeki hafta İtalya'da yeniden görüşme yapacağım.

Haberin Devamı

Beşiktaş olarak Jose Mourinho'nun ekonomik anlamdaki beklentilerini karşıladık. Sponsorluklar özelinde çalışmamız var. Rakamları karşılamaya hazırız. Yönetim kurulu içerisinde Mourinho konusunu değerlendireceğiz. Önümüzdeki hafta İtalya'da son bir görüşme gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

YENİ TAKIMINI AÇIKLADILAR

Son olarak İtalya Serie A ekibi Roma'da görev yapan Teknik Direktör Jose Mourinho'nun yeni takımının belli oldu iddia edildi. İtalyan basınında yer alan haberde şu ifadeler kullanıldı; "Mourinho'nun geleceği Türkiye'de görünmüyor. Özel olarak edindiğimiz bilgiye göre kendisi artık Suudi kulübü Al-Qadisiyah'ın yeni teknik direktörü olmaya yakın."

Beşiktaş ve Fenerbahçeye Jose Mourinhodan haber var: Yeni takımını açıkladılar

YORUM YAZ