EuroLeague macerası başlıyor! Fenerbahçe Beko-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Turkish Airlines EuroLeague'de temsilcilerimiz bu akşam sahne alıyor. Fenerbahçe Beko bu akşam Yunan temsilcisi Olympiakos'u konuk edecek. EuroLeague heyecanına ortak olmak isteyen taraftarlar bu maçın yayın ve izleme bilgisini merak ediyor. Fenerbahçe Beko - Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi? İşte tüm detaylar...

EuroLeague macerası başlıyor! Fenerbahçe Beko-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Avrupa basketbolunun en prestijli organizasyonu olan EuroLeague'de yeni sezon heyecanı başlıyor. Lig formatında oynanan turnuvada 18 takım, sezon boyunca Final Four’a kalmak için kıyasıya bir mücadele verecek.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon Final Four’a kalma başarısı gösteren Fenerbahçe Beko bu sezona Olympiakos'u konuk edeceği maçla başlayacak. Fenerbahçe yeni sezon öncesi kadrosunu Boban Marjanovic, Bonzie Colson, Nicolo Melli, Wade Baldwin, Devon Hall, Erten Gazi gibi isimlerle güçlendirdi. Ayrıca Nigel Hayes-Davis ile de üç yıllık yeni kontrat imzaladı.

EuroLeague macerası başlıyor Fenerbahçe Beko-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak

FENERBAHÇE - OLYMPİAKOS MAÇI SAAT KAÇTA?

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak mücadele 4 Ekim Cuma günü TSİ 20:30'da başlayacak. Zorlu mücadele S Sport ve S Sport Plus ekranlarından şifreli olarak yayımlanacak.

YORUM YAZ