Başakşehir'den Crespo açıklaması! 'Fenerbahçe ile temasımız...'

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'dan Fenerbahçe'den ayrılması gündemde olan Miguel Crespo'yla ilgili transfer açıklaması geldi. Şartların uyması halinde ilgilenebileceklerini ifade etti. İşte detaylar...

Başakşehir'den Crespo açıklaması! 'Fenerbahçe ile temasımız...'

Göksel Gümüşdağ, Fenerbahçe'den ayrılması gündemde olan Fenerbahçe'nin orta sahası Crespo'yla ilgili açıklamalarda bulundu. Gümüşdağ ayrıca, Karzev'i Çin'e gönderdiklerini söylerken Federasyondan BAY talebinde bulunduklarının da altını çizdi. 

Haberin Devamı

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın ifadeleri şu şekilde: 

"İyi bir skor. 4 maçta 13 gol oldu. Şimdi İrlanda'ya gidiyoruz, oradan da iyi bir skorla dönüp gruplara gitmek istiyoruz. Ülke puanı çok önemli, bu maçlarda milli maç gibi aslında. Bu maçlarda oyuncular, tribünler kenetleniyor.

Başakşehirden Crespo açıklaması Fenerbahçe ile temasımız...

Crespo açıklaması!

Birçok oyuncu takip ediyoruz, 3-4 bölgeye hamle yapacağız. Fenerbahçe ile bir temasımız olmadı ama menajerlerden bize Crespo ismi geldi. Şartları bize uyarsa ilgilenebiliriz.

'BAY talebinde bulunduk'

Sayın Hacıosmanoğlu ve Montella da maçı izlemeye geldi. Diğer takımlarımıza da play-off'ta başarılar diliyoruz. TFF başkanımıza maçımızın ertelenmesi için 'BAY' hakkı talebinde bulunduk. Rakiplerimiz oynamıyor bu maçları, bütün play-off takımlarına bu hak tanınmalı.

Haberin Devamı

Başakşehir'in DNA'sında Avrupa var. Konferans Ligi'nde gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Çağdaş Hoca'nın arzusu, enerjisi, isteği çok yüksek. Önce şu play-off'u geçelim, sonrasını tek tek giderek geçmeye bakacağız. Başakşehir çok istikrarlı bir takım. İnanıyorum ki insanların ilgisi her geçen gün artacak.

Başakşehirden Crespo açıklaması Fenerbahçe ile temasımız...

'Karzev'i Çin'e gönderdik'

Manchester City ile 3 yıllık anlaşmamız var. Her 15 günde bir City'den buraya geliyorlar. Alacağımız, göndereceğimiz oyuncular da bu anlaşmaya dahil. Şu anda bir nişanlılık var, inşallah güzel bir evlilik olur ileride. Eden Karzev'i City Group anlaşması ile Çin'e gönderdik."

YORUM YAZ