MENÜ

Aziz Yıldırım'dan son dakika adaylık açıklaması

Uzun bir dönem Fenerbahçe'den başkanlık yapan Aziz Yıldırım, son günlerde tekrardan adaylık için çalıştığı hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı...

Aziz Yıldırım'dan son dakika adaylık açıklaması

Fenerbahçe'de bu ay içerisinde yapılması beklenen seçimli olağan genel kurul toplantısı hakkında sarı-lacivertli ekibin eski başkanı Aziz Yıldırım açıklama paylaştı. 

Haberin Devamı

SEÇİM NE ZAMAN?

Fenerbahçe tüzüğüne göre seçim tarihi Mayıs ayı içerisinde olmak zorunda. Teamül uygulanırsa Mayıs ayının son cumartesi günü yani 25 Mayıs’ta olacak.

Başkan adayları, adaylıklarını bu tarihten en az 7 gün önce YDK’ya noter tasdikli 500 imza ile bildirecek. Böylece en geç 18 Mayıs günü kimin aday olup olmadığı belli olacak.

Aziz Yıldırımdan son dakika adaylık açıklaması

İşte Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklama;

"Son günlerde, şahsımla ilgili yazılı ve görsel basında bir çok asılsız haberler ve yorumlar yer almakta, kamuoyu manipüle edilmektedir.

Daha önce de bir çok kez ifade ettiğim gibi, ben herhangi bir planlama ve çalışma içerisinde olursam, bunu bizzat kamuoyuyla paylaşırım.

Şahsım tarafından yapılan bilgilendirmeler dışında, hakkımda yapılan manipülatif haberlere itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederim.

Haberin Devamı

Aziz YILDIRIM"

Aziz Yıldırımdan son dakika adaylık açıklaması

Emre Belözoğlu: Canları sağ olsun demeyeceğim
YORUM YAZ