Antalyaspor'da Alex de Souza dönemi! Resmi açıklama geldi

Sergen Yalçın ile sezon sonu yollarını ayıracak olan Antalyaspor'dan taraftarlarını heyecanlandıracak bir açıklama geldi. Akdeniz ekibi yeni sezonda takımın başında Alex de Souza'nın olacağının sinyalini verdi. Bu paylaşımın hemen ardından da resmi açıklama geldi. İşte ayrıntılar...

Antalyaspor'da Alex de Souza dönemi! Resmi açıklama geldi

Sergen Yalçın’ın Antalyaspor ile yola devam etmeme kararı sonrasında gelecek sezona yönelik teknik direktör arayışlarına başlayan Antalyaspor, Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu Alex de Souza ile anlaştı. Akdeniz ekibinden de taraftarlarını heyecanlandıracak bir paylaşım geldi.

Haberin Devamı
Alex de Souza'dan Antalyaspor paylaşımı!

SOSYAL MEDYADAN DUYURDULAR

Sosyal medya hesabından Brezilya bayrağı ve doktor steteskopu paylaşan Antalyaspor, Alex'i yakın zamanda duyurmaya hazırlanıyor.

Antalyasporda Alex de Souza dönemi Resmi açıklama geldi

GÖRÜŞMELER OLUMLU SONUÇLANDI

Son olarak Brezilya Serie B takımlarından Avai’yi çalıştıran ancak ilk A takım çalıştırma deneyimi hayal kırıklığıyla sonuçlanan 45 yaşındaki Alex’in Antalya’ya geldiği ve iki aydan bu yana süren görüşmelerin olumlu sonuçlandığı belirtildi.

Antalyasporda Alex de Souza dönemi Resmi açıklama geldi

ALEX'İ RESMEN AÇIKLADI

Antalyaspor, teknik direktörlük koltuğu için Alex de Souza ile 2 yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladı. 

Antalyaspor Başkan Vekili Alkan Evren, Alex'in yeni teknik direktörleri olduğunu duyurdu ve "Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Alex de Souza ile görüşmelerimiz olumlu sonuçlandı. Alex ile 2 yıllık sözleşme imzaladık." ifadelerini açıkladı.

Haberin Devamı

Antalyasporda Alex de Souza dönemi Resmi açıklama geldi

SERGEN YALÇIN ISLIKLANDI

Antalyaspor taraftarı sene sonunda takımda devam etmeyecek Sergen Yalçın'a plaket verirken ıslıklarla tepki verdi.

'EN AZINDAN İYİ BİR FİNAL YAPALIM DEDİK'

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, güzel bir maç olduğunu belirterek, “Hedefsiz olan iki takımın oynamasına rağmen seyir zevki seyir zevki veren, pozisyonlu, mücadele gücü yüksek kazanmak isteyen iki tane takım güzel bir oyun oynadılar. Bizim için önemli tarafı son iç saha maçımızı oynadık. Bugün kazanmak istiyorduk. Yani en azından iyi bir final yapıp kapatalım dedik. O açıdan bizim için çok değerli bir müsabakaydı, kazanmak ayrı bir sevinç oluşturdu. Hepimiz de mutlu olduk” diye konuştu.

Sinan Boztepe'den Alex de Souza açıklaması!

Antalyasporda Alex de Souza dönemi Resmi açıklama geldi

YORUM YAZ