Allan Saint-Maximin'den Fenerbahçe taraftarına övgü

Fenerbahçe'nin Fransız yıldızı Allan Saint-Maximin, 1-0 kazandıkları Adana Demirspor maçının ardından konuştu. Taraftarlarını öven tecrübeli isim, takımına katkı sağladığı için çok mutlu olduğunu vurgularken yüzde 100'üne ulaştığında çok daha iyi bir noktaya geleceğini ifade etti.

Allan Saint-Maximin'den Fenerbahçe taraftarına övgü

Fenerbahçe’nin, Suudi Arabistan ekibi Al Ahli Jeddah’dan kadrosuna kattığı Allan Saint-Maximin, yeni takımıyla ikinci resmi maçına Adana Demirspor karşısında çıktı. İlk olarak Şampiyonlar Ligi’ndeki Lille deplasmanında sahne alan Saint-Maximin, dün akşam da hem Kadıköy’de hem de Süper Lig’de SarıLacivertli formayla ilk kez sahne aldı. Fransa’daki mücadelede oyunda kaldığı süre boyunca son derece etkili bir performans sergileyen ve rakip savunmaya zor anlar yaşatan 27 yaşındaki yıldız, bunun bir benzerini Adana Demirspor karşısında da gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

77’de oyundan alındı

34’te rakiplerini geçip, Edin Dzeko’ya nefis bir pas veren Fransız yıldız, ilk lig maçında asist yapmayı başardı. Lille karşısında 70 dakika oyunda kalan tecrübeli futbolcu, dün akşam ise 77. dakikada alkışlar eşliğinde oyundan çıktı.

Allan Saint-Maximinden Fenerbahçe taraftarına övgü

Allan Saint-Maximin, Adana Demirspor karşısında özellikle ilk yarıda çok etkili bir performans sergiledi. Fransız futbolcu, Süper Lig’deki ilk asistini de ilk maçında kaptan Dzeko’ya yaptı.

Taraftara övgü!

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Allan Saint-Maximin, Sarı Lacivertli ekip taraftarlarının göstermiş olduğu desteği ve kendi performansını değerlendirdi, şu ifadeleri kullandı:

'Kalpten, gönülden istediğim şey galip gelmekti'

"Taraftarlarımız göstermiş oldukları desteklerle gerçekten büyük bir etki yaratıyorlar. Ligde oynadığımız ilk maçtı ve benim de kalpten, gönülden istediğim şey bu maçı galibiyetle tamamlamaktı. Ben de maçı bir asistle tamamladığım ve takıma sağladığım katkıdan dolayı çok mutluyum."

Haberin Devamı

'Çok daha iyi bir noktaya geleceğim'

"Sezon öncesi antrenmanlarını çok yapamadığım için pek fazla fiziksel yüklemeleri yapamadım. Ama buraya geldikten sonra şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki herkes benim en iyi seviyeme gelebilmem için büyük bir uğraş veriyor, çabalıyor ve çalışıyorlar. Benim de bugün oynamış olduğum maç ikinci resmi maçım oldu. Oynayacağımız birkaç maçtan sonra yüzde 100 bir şekilde hem kalitemi gösterme anlamında hem de fiziksel anlamda çok daha iyi bir noktaya geleceğimi düşünüyorum."

YORUM YAZ