Ali Koç'a saldıran Fatih Özkan özür diledi: "Son derece üzgünüm"

Süper Lig'in 2. haftasında Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan Göztepe-Fenerbahçe maçında Sarı Lacivertli ekibin Başkanı Ali Koç’u iterek düşüren Fatih Özkan, özür açıklaması yaptı.

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında oynanan Göztepe-Fenerbahçe maçında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’u iterek düşmesine sebep olan Fatih Özkan'ın savcılıkta verdiği ifadede, “Ali Koç’u saha dışına çıkarmak istedim Yerler ıslaktı. Hızımı ayarlayamadım ve istemeden sert bir şekilde ittim. Yaralama kastım yoktu” dediği ortaya çıktı. Gözaltına alınan Fatih Özkan’a ev hapsi cezası verildi.

Haberin Devamı

Ali Koça saldıran Fatih Özkan özür diledi: Son derece üzgünüm

NE OLMUŞTU?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Göztepe - Fenerbahçe maçının devre arasında deplasman tribününe gitti. Bazı Fenerbahçeli taraftarların stadyuma girememesi sebebiyle deplasman tribününe yönelen Ali Koç, konu hakkında stadyuma girebilen Fenerbahçeli taraftarlar ile görüştü. Ali Koç'un taraftarlarla görüşme yaptığı anlarda Göztepe tribünlerinden Ali Koç'a bazı yabancı maddeler atıldı. Deplasman tribününe giremeyen taraftarlar olduğu için o bölüme giden ve desteğini gösteren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a boynunda yaka kartı olan Fatih Özkan adındaki yönetim kurulu üyesi arkadan bir itme hamlesi ile saldırdı. Ali Koç o saldırı sonrası yere düştü ve oyun duraklatıldı. Polis ekipleri olaylara müdahale ederek saldırganı yaka paça dışarı aldı. Fatih Özkan ise göz altına alındı.

Haberin Devamı

Ali Koça saldıran Fatih Özkan özür diledi: Son derece üzgünüm

ÖZÜR DİLEDİ

Göztepe ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşma esnasında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a saldıran Göztepe Görevlisi Fatih Özkan bir açıklama yayınlayarak özür diledi.

Fatih Özkan paylaştığı mesajda son derece üzgün olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

Futbolumuzun iki güzide kulübü arasında oynanan müsabaka sırasında meydana gelen ve hali hazırda kamuoyunu meşgul etmeye devam eden menfur olayın bir tarafı olarak yaşanan bu olay nedeniyle son derece üzgün olduğumun bilinmesini isterim. Kamuoyunun bu olay nedeniyle daha fazla meşgul edilmemesi, her iki güzide kulübe gönül vermiş taraftarların yıpratılmaması için başta tüm kamuoyu olmak üzere mensubu olduğum Göztepe Spor Kulübü, kulübümüzün Onursal Başkanı Mehmet Sepil, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ile tüm Fenerbahçe camiasından özür dilediğimi kamuoyuna saygıyla bildiririm.

YORUM YAZ