Ali Koç Fenerbahçe yönetim kurulu listesi! Yeniden aday olan Ali Koç'un listesinde şoke eden detay

Kararını değiştirip yeniden başkan adaylığını açıklayan Ali Koç'un, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Listesi günün en çok konuşulan konularından biri oldu. Yaptığı basın toplantısında listesini açıklayan Ali Koç'un, yönetim kurulu listesinde herkesi şaşırtan bir detay da vardı. İşte haberin detayları.

Ali Koç Fenerbahçe yönetim kurulu listesi! Yeniden aday olan Ali Koç'un listesinde şoke eden detay

Daha önce başkan adayı olmayacağını açıklayan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kararını değiştirdi. Önceki gün basın toplantısı düzenleyen Ali Koç, başkanlığa yeniden adaylığını koyduğunu açıkladı ve şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Karar değişikliğimi açıklayayım. Her türlü olumsuzluğa rağmen can ve başla mücadele ettik. Hem mali hem de sportif anlamda iyi bir noktaya geldik. Geleceğe daha büyük bir motivasyon ve umutla bakabiliyoruz. Aday olmamın ana nedenlerinden biri başlattığımız dönüşümü tamamlamak ve Fenerbahçe'yi hedeflediğimiz noktaya getirebilmektir. 2018 senesinde kulübü kendi malı gibi gören yönetimden kurtulmak için yola çıkmıştık. Buna geri dönmemek için karşınızda adayım."

YÖNETİM KURULU LİSTESİ
Koç yanı basın toplantısında yönetim kurulu listesini de açıkladı. Dikkat çeken detay ise Selahattin Baki'nin listede yer almaması ve Acun Ilıcalı'nın listeye girişi yapması oldu. Yönetim kurulu tam listesi ise şöyle;

Haberin Devamı


Erol Bilecik, Burak Ç. Kızılhan, A. Sertaç Komsuoğlu, Acun Ilıcalı, Ahmet Ketenci, Alper Alpoğlu, Cenk Öztanık, Eren Dişli, Ergun Özen, Esin Güral Argat, Fethi Pekin, Hakan Safi, Hamdi Akın, Hulusi Belgü, Hüseyin Bozkurt, M. Kemal Danabaş, Mehmet S. Dereli, Nedim Keçeli, Özgür Özaktaç, Rıfat Perahya, Selma A. Rodopman

Ali Koç Fenerbahçe yönetim kurulu listesi Yeniden aday olan Ali Koçun listesinde şoke eden detay

YORUM YAZ