Adı Fenerbahçe ile anılan Moise Kean'den flaş hamle! İşte son karar

Gelecek sezon için takımı Jose Mourinho'ya emanet eden Fenerbahçe'de, yeni sezon için kadro çalışmaları devam ediyor. Kadrodaki eksiklerle beraber, yıldız isimleri de kadrosuna katmak isteyen sarı-lacivertliler ile ilgili İtalyan basınında flaş bir iddia ortaya atılmış ve Moise Kean'le ilgilenildiği iddia edilmişti. Kean, transfer için kararını verdi. İşte detaylar...

Adı Fenerbahçe ile anılan Moise Kean'den flaş hamle! İşte son karar

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho'nun takımın başına geçmesinin ardından transfer çalışmaları hız kazandı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde İtalyan basını çarpıcı bir iddia ortaya atmış ve sarı-lacivertlerin Moise Kean ile ilgilendiğini duyurmuştu. Habere göre; teknik direktör Jose Mourinho'nun da istediği Kean ile bir telefon görüşmesi de gerçekleştirildi. 

Oyuncuya ayrıca Bologna, Fiorentiona ve İngiltere'den bazı takımlarında ilgili olduğu belirtilirken oyuncu cephesinden son karar geldi. 

Fabrizio Romano tarafından aktarılan bilgilere göre; Fiorentina Kean için girişimlerini hızlandırdı ve Kean, Fiorentina'ya transfer olmayı kabul etti.

Adı Galatasaray'la anılıyordu

YORUM YAZ