MENÜ

Fenerbahçe'ye İtalya'nın MVP'si!

Euroleague’de final oynayan, ligde şampiyon olan Fenerbahçe, bombaları art arda patlatıyor. Ekpe Udoh ile yeniden anlaşan sarı-lacivertliler, İtalya ligi MVP’si James Nunnally için de gün sayıyor.

Fenerbahçe'ye İtalya'nın MVP'si!

Fenerbahçe, 3 kupayla tamamladığı, Euroleague’de final oynadığı sezonun ardından transfer çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Geçtiğimiz yılki başarılarda çok önemli pay sahibi olan ve hem NBA hem de Avrupa kulüplerinden birçok teklif alan Ekpe Udoh’u takımda tutmayı başaran sarı-lacivertli ekip, Nijerya asıllı ABD’li oyuncu ile 2. senesinde NBA opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık anlaşma imzaladığını açıkladı.

Fenerbahçe, kısa süre önce de yine transferin gözde isimlerinden birisi olan Jan Vesely ile yeni sözleşme imzaladığını duyurmuştu.

Josef hayal kırıklığı yarattı

Skorer bulundu

Sarı-lacivertli ekip, aradığı skoreri de İtalya’da buldu. Geçtiğimiz sezon Avellino’da forma giyen ve normal sezonun en değerli oyuncusu seçilen James Nunnally ile her konuda anlaştı. 1990 doğumlu ABD’li 2.00 metre boyunda ve hem 2, hem de 3 numaralı pozisyonlarda oynayabiliyor. Avellino’da 40 maça çıkan ve 31,7 dakika süre alan Nunnally 17.3 sayı, 4.2 ribaunt ve 2.5 asist ortalamaları yakalamıştı.

Meireles ve Mehmet Topuz arayışta

Fenerbahçe, skorer oyuncu konusundaki ilk alternatifi olan James Anderson’dan, Darüşşafaka Doğuş’un devreye girmesi ve 500 bin Euro fiyat yükseltmesi nedeniyle vazgeçmek zorunda kalmıştı.

Kaynak: Milliyet

'O kupa Kadıköy'e gelecek'

Haberin Devamı
YORUM YAZ