MENÜ

Fenerbahçe ve TFF arasında yeni rapor krizi!

Fenerbahçe, hakem Bülent Yıldırım ile Aykut Kocaman arasında geçen diyalogların yanlış aktarıldığını iddia etti.

Fenerbahçe ve TFF arasında yeni rapor krizi!

Fenerbahçe kulübü resmi sitesinden bir açıklama yaptı ve teknik direktör Aykut Kocaman ile Alper Potuk’un PFDK’ya sevk edilme gerekçelerini belirten raporları yayınladı.

Sarı lacivertli kulüp konu ile ilgili yorumda bulunmazken “Kamuoyunun yayıncı kuruluşa ait görüntülerden de takip ettiği söz konusu karşılaşmayla ilgili nasıl bir futbol düzeni içerisinde yer aldığımıza dair takdiri kamuoyuna bırakıyoruz” ifadeleri ile açıklamayı bitirdiler. Biz de bu raporlarda Fenerbahçe’nin tepkisini çeken şeylerin neler olduğunu sarı lacivertli yönetici ve teknik heyete sorup öğrendik. İşte sarı lacivertlilerin o sözleri:

Aykut Kocaman PFDK'ya sevk edildi

Raporda Aykut Kocaman’ın “Çok merak ediyorum, TFF’den özel bir talimat mı aldığı” dediği iddia ediliyor. Oysa gerçekte Kocaman, “Özel bir talimat mı aldın” demişti sadece. Alper Potuk’un kırmızı kart gördüğü pozisyon hakem raporunda oyuncunun ayağından kan geldiğini belirtecek kadar detaylı yazılmış. Bu suçluluk psikolojisi. Bugüne kadar böyle rapor görmedik. ïAlper Potuk’un pozisyonunda rakip futbolcuya yaralayıcı bir müdahale olduğu ve tedaviden sonra oyuna devam edildiği iddia edilmiş. Oysa sahaya Akhisar doktorları girmedi. Bülent Yıldırım yalan rapor düzenlemiş.

Sam Allardyce: Türkiye'nin teklifini reddettim

Fenerbahçe'nin resmi sitesinden yayınladığı rapor ve yaptıkları açıklama şu şekilde:

29 Eylül 2017 Cuma günü, deplasmanda oynadığımız ve milyonlarca futbolseverin takip ettiği Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşmasıyla ilgili olarak, PFDK tarafından bugün tarafımıza ulaşan yazının ilgili kısımları aşağıda yer almaktadır.

Kamuoyunun yayıncı kuruluşa ait görüntülerden de takip ettiği söz konusu karşılaşmayla ilgili nasıl bir futbol düzeni içerisinde yer aldığımıza dair takdiri kamuoyuna bırakıyoruz.

Kaynak: Hürriyet

Fenerbahçe’de protesto hazırlığı

Haberin Devamı
YORUM YAZ