MENÜ

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde turu nasıl geçer?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Kransodar ile karşı karşıya geldi. İlk maçta 1-0 yenilen Fenerbahçe turu nasıl geçer? Fenerbahçe bir üst tura nasıl çıkar? Fenerbahçe'nin tur şansı ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde turu nasıl geçer?

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde turu nasıl geçer?... Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Kransodar ile karşı karşıya geldi. Maçtan 1-0'lık mağlubiyet ile ayrılan Fenerbahçe'nin tur hesapları tüm detayları...

Fenerbahçe turu nasıl geçer?

Fenerbahçe rakibini 1-0 yenmesi halinde maç uzatmalara gidecek. Fenerbahçe'nin turu normal skorda geçmesi için rakibini gol yemeden en az 2 farklı skorla mağlup etmesi gerekiyor... Fenerbahçe gol yediği takdirde tek farklı galibiyetlerde elenen taraf olacak.

Fenerbahçe-Kransador rövanş maçı

Fenerbahçe - Krasnodar turunu geçen takım UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 takım arasına girecek. Takımlar, son 32 turundan itibaren iki maçlı eleme usulüyle oynanacak karşılaşmalardan galip çıkarak finale yükselmeye çalışacak.

UEFA Avrupa Ligi’nde final maçı, 24 Mayıs 2017 tarihinde İsveç’in Stockholm kentindeki 50 bin kişi kapasiteli Friends Arena Stadyumu'nda oynanacak. Bu maç, organizasyondaki 45., Avrupa Ligi ismiyle ise oynanacak 8. final maçı olacak.


Fenerbahçe 1-1 Krasnodar özet ve goller

Haberin Devamı
YORUM YAZ