MENÜ

Fenerbahçe-Partizani Tiran maç sonucu: 3-1

Fenerbahçe kamp yaptığı Antalya'da ikinci hazırlık karşılaşmasına çıktı. Fenerbahçe'nin rakibi Arnavut ekibi Partizani Tiran'dı. Sarı Lacivertliler, mücadeleden 3-1'lik galibiyet ile ayrıldı. Fenerbahçe'nin gollerini Ozan Tufan, Fernandao ve İsmail Köybaşı kaydetti.

Fenerbahçe-Partizani Tiran maç sonucu: 3-1

Antalya'da ligin ikinci devresinin hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, hazırlık maçları ile Spor Toto Süper Lig ve Avrupa Ligi'ndeki zorlu karşılaşmalara hazır olmaya çalışıyor. Fenerbahçe'nin Antalya kampındaki ikinci rakibi Arnavut temsilcisi Partizani Tiran'dı.

Sarı Lacivertliler, mücadeleden 3-1'lik galibiyet ile ayrıldı. Fenerbahçe'nin gollerini Ozan Tufan, Fernandao ve İsmail Köybaşı kaydetti.

Advocaat, mücadeleye Volkan Demirel, Şener, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Josef, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Karavaev, Lens, Fernandao 11'i ile başladı.

Fernandao yine iş başında!

Maça hızlı başlayan taraf Fenerbahçe oldu ve henüz dakikalar 5'i gösterdiğinde Ozan Tufan'ın güzel golüyle durumu 1-0'a getirdi. Hazırlık döneminin en formda isimlerinden biri olan Brezilyalı golcü Fernandao bu kez 8. dakikada 2-0'a getirdi. Golün asistini yeni transfer Karavaev yaptı.

Bu dakikadan sonra maçtaki tempo düştü ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İsmail Köybaşı sahneye çıktı

Mücadelenin 2. yarısında da Fenerbahçe güçsüz rakibi karşısında oyunu domine eden taraftı. 81. dakikada Caner Koca'nın ortasını Partizani defansı uzaklaştıramadı, topu önünde bulan İsmail Köybaşı topu şık bir vuruşla ağlara gönderdi.

Savunmanın bir anlık dalgınlığı ile nadir Partizani ataklarından biri geçekleşti ve 83. dakikada Ekuban durumu 3-1'e getirdi.


Fenerbahçe 3-1 Partizani Tiran Maç Özeti

Haberin Devamı
YORUM YAZ