MENÜ

Fenerbahçe, Nemanja Pejcinovic'in peşinde

Seçime hazırlanan Fenerbahçe yönetimi, transferde de boş durmuyor. Luis Neto'nun opsiyonunu kullanmama kararı alan sarı lacivertliler savunma bölgesine takviye yapmak için hazırlıklara başladı. Fenerbahçe'de ilk hedef Rusya ekiplerinden Lokomotiv Moskova forması giyen "Gladyatör" lakaplı Nemanja Pejcinovic.

Fenerbahçe, Nemanja Pejcinovic'in peşinde

Sabah Gazetesi'nden Volkan Demir'in haberine göre; Fenerbahçe Türkiye Kupası'nda oynayacağı final maçının heyecanını yaşarken, bir yandan da şampiyonluk yarışını düşünüyor... Yönetim ise bunların yanında hem seçime hazırlanıyor hem de gelecek sezonun takımı için arayışlarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli kulübe son dönemde çok fazla oyuncu önerisi gelirken, Lokomotiv Moskova'nın stoperi Nemanja Pejcinovic öne çıkan isim oldu. Sırp yıldız, 2014'te transfer olduğu Rus kulübünden bu yıl sözleşmesini tamamlayıp ayrılacak.

SEÇİM KAZANILIRSA DÜĞMEYE BASILACAK
Bonservisi olmayan Sırp milli oyuncu için sarı-lacivertli teknik heyetten prensipte 'evet' yanıtı alındı. Ancak yönetim, 3 Haziran'da yapılacak genel kurul kazanılırsa transfere resmi olarak start verecek. Bu döneme kadar Nemanja Pejcinovic, Fenerbahçe'nin listesinde bulunacak. Sırp oyuncunun Türkiye'de oynamaya sıcak baktığı öğrenildi. Öte yandan Fenerbahçe, teknik heyetin raporu doğrultusunda Neto'nun satın alma opsiyonunu kesin olarak kullanmayacak. Kocaman ve ekibinin, Portekizli oyuncunun performansından memnun kalmadığı ve yolların ayrılmasına karar verildiği bildirildi.

PEJCİNOVİC KİMDİR?
1987 Sırbistan doğumlu Nemanja Pejcinovic, kariyerine Rad Belgrad'da başladı. Sırasıyla OFK, Kızılyıldız, Hertha formaları giyen oyuncu, 2010 yılında transfer olduğu Nice takımında kaptanlığa kadar yükseldi. 4 yıl görev yaptığı Fransız ekibinden 2014'te ayrılan Pejcinovic, 2014-2018 arası görev yaptığı Lokomotiv Moskova takımında 85 lig maçına çıkarak istikrarlı bir görüntü çizdi. Pejcinovic 4 kez de Sırp Milli Takımı'nda görev yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ