MENÜ

Fenerbahçe idmanında sürpriz! Yeniden ortaya çıktı...

Portekizli hocanın göreve başladığından beri kullanmadığı ve Aykut Kocaman tarafından kulübe aldırılan GPS teknolojili yelekler ilk kez dünkü idmanda futbolcuların üstündeydi. Bunda da Başkan Aziz Yıldırım ve yönetimin hamlesi etkin rol oynadı.

Fenerbahçe idmanında sürpriz! Yeniden ortaya çıktı...

Fenerbahçe, Pereira döneminde askıya alınan bilimsel çalışma yöntemlerine dün geri dönüş yaptı. Yönetimin, Portekizli hocanın metodundan memnun olmaması üzerine, takımın bundan sonra kondisyon ve güç antrenmanlarına ağırlık vereceği öğrenildi. Pereira, geldiği günden beri bilimsel çalışmalar yerine güç idmanlarının yer aldığı antrenmanlar yaptırmıştı.

‘Gerçek Aatif’ı yakında göreceksiniz’

Bilimsel çalışmalara inanmadığını belirten Pereira, sezon başlarında gelenekselleşen laktat testlerini de yaptırmamıştı. Bu nedenle sarı lacivertlilerin geçtiğimiz sezon güç ve kondisyon sıkıntısı yaşadığı ciddi tartışma konusu olmuştu.Yönetim, Portekizli teknik adamın günümüz sistemine uyan yöntemleri kullanmaması üzerine, mevcut antrenman sistemine müdahale etti.

Alper, Avrupa için gün sayıyor

VE PASLANAN YELEKLER TEKRAR SIRTA GEÇİRİLDİ

Vitor Pereira’nın geçen yıl Fenerbahçe’de göreve geldiğinden beri kullanmadığı ve Aykut Kocaman tarafından kulübe aldırılan GPS teknolojili yelekler ilk kez dünkü idmanda futbolcuların üzerindeydi.Bu yelekler futbolcular antrenmanlarda zorlandıkları zaman uyduya bir sinyal gönderiyor ve böylece sakatlıkların önüne geçiliyor.Pereira’ya ilk çalımı da bu şekilde atan sarı lacivertli yönetimin, önümüzdeki günlerde Portekizli teknik adamın yetkilerini daha da kısıtlayıcı hamleler yapacağı kulüp içinde ciddi şekilde konuşuluyor.

Kaynak: Hürriyet

Fenerbahçe'den kombine rekoru

Haberin Devamı
YORUM YAZ