MENÜ

Fenerbahçe'de yönetimden sürpriz karar! Aykut Kocaman...

Süper Lig'de galibiyete 3 maçtır hasret kalan Fenerbahçe'de yönetimden Aykut Kocaman'a destek kararı çıktı.

Fenerbahçe'de yönetimden sürpriz karar! Aykut Kocaman...

Süper Lig'de 11. haftada Osmanlıspor karşısında son dakika golüyle 2 puan kaybeden ve 3 haftadır galibiyete hasret kalan Fenerbahçe'de Kocaman'ın istifasının kabul edilmemesi gündemde...

Kocaman'a destek kararı

Osmanlıspor maçı sonrasındaki basın toplantısında istifa sinyali veren ve "Gerekeni yapacağım" sözlerini sarfeden Aykut Kocaman'a yönetimin sonuna kadar destek kararı aldığı öğrenildi.

Ümit Özat'tan flaş Fenerbahçe sözleri!

Sorumluluk Türk oyuncularda!

Yönetim son zamanlarda sahadaki kötü futbol ve yenen son dakika gollerinde Kocaman'ı değil, Türk futbolcuları sorumlu tutuyor ve başta yerli oyuncular olmak üzere futbolculara ağır para czasının verilmesi düşünülüyor.

Yöneticilerin Kocaman'a, "Hocam seninle yolalrı ayırmayı düşünmüyoruz. Sorumluluğun kimlerde olduğunu biliyoruz. Çok ciddi para cezaları verilecek. Sonuna kadar arkandayız." mesajını verdikleri aktarıldı.

Herkes bu soruyu soruyor, idmana çıkacak mı?

Fenerbahçe Kulübü'nün Aykut Kocaman'la ilgili bir açıklama yapıp yapmayacağı merakla beklenirken, takım bugün izinli ancak yarın saat 16'da idman var ve Kocaman'ın antrenmana çıkıp çıkmayacağı belirsizliğini koruyor.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ