MENÜ

Fenerbahçe'de kritik görüşme! Volkan Demirel ve Aykut Kocaman...

Fenerbahçe'de Beşiktaş ile oynanan derbi maçta gördüğü kırmızı kart ile tepki gören ve teknik direktör Aykut Kocaman tarafından da üstü kapalı eleştirilen Volkan Demirel ile sürpriz görüşme...

Fenerbahçe'de kritik görüşme! Volkan Demirel ve Aykut Kocaman...

Fenerbahçe’de, teknik direktör Aykut Kocaman’ın Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Beşiktaş maçında kırmızı kart gören Volkan Demirel için, “Yaptığı anlaşılır ve affedilir gibi değil” diye konuşmasının ardından, ikili arasında sorun olduğu iddia edilmişti.

Hatta Samandıra’dan sızan haberler tecrübeli kalecinin sezon sonuna dek oynatılmayacağını işaret ediyordu. Ancak son iki antrenmanda yaşanan görüntüler Kocaman ile Demirel arasındaki buzların eridiğini gösterdi. Peki neler yaşandı? İkili arasında sorun nasıl çözüldü? İşte bu kritik sorunun cevabı...

Günün gazete manşetleri (9 Mart 2018 Cuma)

Volkan Demirel, Aykut Kocaman ile yaptığı görüşmede, kırmızı kart görmesine yol açan pozisyonda hatalı olduğunu kabul etti. Tecrübeli futbolcu, sahada ne yaparsa yapsın Fenerbahçe’nin menfaatleri doğrultusunda gerçekleştirdiğini ve davranışlarının ‘sorumsuzluk’ olarak yorumlanmamasını istedi.

Kocaman da Volkan’a bu tarz hareketleri tekrarlanmaması gerektiği uyarısında bulundu ve böylelikle ikili arasındaki problem çözülmüş oldu. Volkan’ın bu hafta oynanacak Evkur Yeni Malatyaspor maçında kaleyi devralabileceği belirtiliyor.

Kaynak: Hürriyet

Aziz Yıldırım, 4 futbolcuya gözdağı verdi!


Oğuz Çetin'in oğlunu dövdüler!

Haberin Devamı
YORUM YAZ