MENÜ

Fenerbahçe'de istatistikler de gelişiyor

Sarı-lacivertlilerin Medipol Başakşehir karşısındaki başarılı 90 dakikasında planların başarılı hali rakamlara da yansıdı.

Fenerbahçe'de istatistikler de gelişiyor

Sarı-lacivertlilerin Medipol Başakşehir karşısındaki başarılı 90 dakikasında planların başarılı hali rakamlara da yansıdı. Buna göre, Fenerbahçe’nin en önemli hamlesi olan hücum pres sayesinde toplamda 5 top kazanıldı, 3’ünde pozisyon bulundu.

Yine orta sahada rakibe yapılan alan daraltma ve presle kazanılan 4 topun 2’sinden gol çıkarıldı. Sarı-lacivertliler, maç boyu topu rakibe bırakmayı denedi ve sadece yüzde 39’lu topa sahip olma oranına rağmen 2 gol attı, 5 pozisyon buldu ve kalesini gole kapattı. Hücum preste Fernandao 2, Giuliano, Aatif ve Dirar 1’er top kazanmayla oynadı, öndeki 4’lü tam not aldı.

Seri bitirici!
Medipol Başakşehir’in 31 maçlık iç sahadaki yenilmezliğini bitiren Fenerbahçe, son yıllarda rakiplerinin yakaladığı serileri sonlandırmasıyla dikkati çekiyor.

Sarı-lacivertliler, geçen sezon da Başakşehir’in Süper Lig’deki 28 maçlık namağlup serisini bitirmişti. F.Bahçe, Beşiktaş’ı yeni stadı Vodafone Park’ta şu ana kadar yenen tek takım konumunda bulunuyor.

Sarı-lacivertliler, Atiker Konyaspor’un da iç sahadaki yenilmezlik serisini noktalamıştı. F.Bahçe geçen sezona lig, Avrupa ve Hollanda Kupası’nda aldığı 9 galibiyetle başlayan Feyenoord’a “dur” demişti. UEFA Avrupa Ligi’nde karşılaştığı rakibini 1-0 mağlup ederek ilk yenilgisini tattırmıştı.

Skrtel’den kutlama
Fenerbahçe’de sakatlığı nedeniyle son 3 maçta takımını yalnız bırakan Martin Skrtel, arkadaşlarını özel olarak kutladı. Takımdan ayrı kalan Slovak stoper, maç esnasında ve sonunda büyük bir sevinç yaşadı.

Goller sonrasında sosyal medya hesabından gollere dair paylaşımlar yapan Skrtel, daha sonra ‘Bravo takım’ mesajıyla bir paylaşımda bulundu. 3 haftadır formasından uzak kalan Slovak yıldız, gece sonunda arkadaşlarına mesajlar gönderdi.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ