MENÜ

Fenerbahçe'de Efe Ambrose tehlikesi!

Yeni sezonda defansın göbeğinde Kjaer'in yanına, Bruno Alves'in yerine bir stoper arayan Fenerbahçe için Efe Ambrose ismi iddia edilmişti. Ancak Nijeryalı stoper Fenerbahçe için büyük bir risk teşkil ediyor.

Fenerbahçe'de Efe Ambrose tehlikesi!

UEFA'dan Finansal Fair Play kriterlerine uymadığı için ceza alan ve harcamalarına bundan sonra çok daha dikkat etmek zorunda olan Fenerbahçe için birçok stoper adayının ismi geçiyor.

Agger tamam ama Ambrose?

Ayrılması beklenen Bruno Alves'in yerine düşünülen ilk isim, Simon Kjaer'in vatandaşı Daniel Agger... Senelerce Liverpool'da oynayan, şimdi de altyapısından çıktığı Brondby'de forma giyen Agger, Kanarya için biçilmiş kaftan! Zaten onu dünya tanıyor.

Ancak medyada yer alan başka bir isim olan Celtic'in Nijeryalı stoperi Efe Ambrose tam bir saatli bomba... Çünkü göz göregöre hata yapıyor, gol yediriyor ve adeta takımını oyundan düşürüyor.

Taraftar da sevmiyor

İskoçya'dan gelen bilgiler onun Celtic taraftarı tarafından da sevilmediği yönünde... Sürekli kritik hatalar yapması artık Celtic'lileri bıktırmış durumda... Taraftar onun bir an önce takımdan ayrılmasını istiyor.

Fernandao'nun golünü hazırlamıştı

Fenerbahçe'nin bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Celtic deplasmanında oynadığı ve 2-2 biten maçta temsilcimizin ilk golünde de Ambrose'nin çok büyük hatası vardı. Ambrose'nin kaleciye kısa kalan kafa pasında araya Fernandao girmiş ve golü atıp, kabus gibi bir ilk yarı geçiren Fenerbahçe'yi soyunma odasına moralli göndermişti.



Celtic satmak istiyor!

Ambrose'nin sözleşmesi Haziran 2017'de bitiyor. Celtic, onu az da olsa bir paraya satıp, kâr etmenin peşinde... UEFA'dan kısıtlama cezası alan Fenerbahçe, "iddia edildiği" gibi Ambrose'yle ilgileniyorsa, çok dikkatli bir inceleme yapmalı...

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ