MENÜ

Fenerbahçe'de büyük operasyon!

Basın toplantısında büyük bir değişimin sinyalini veren Advocaat’ın yardımcılarıyla paylaştığı plana FANATİK ulaştı. Kurt hoca; Volkan Demirel, Ozan, Hasan Ali, Van Der Wiel ve Neustadter’i kesmeye hazırlanıyor. Hollandalı teknik adam buna karşılık Fabiano, Şener, İsmail, Salih, Mehmet Topal ve Kjaer’i ilk 11’e monte etme kararı aldı.

Fenerbahçe'de büyük operasyon!

Süper Lig’e tarihinin en kötü başlangıcını yapıp, 3 maçta ancak 1 puan toplayabilen Fenerbahçe’de teknik direktör Dick Advocaat basın toplantısın da bazı hoşa gitmeyecek kararlar almak zorunda kalabileceklerinin sinyalini vermişti. Kadroda büyük bir değişim yapması beklenen Hollandalı hocanın tercihleri şimdiden büyük merak uyandırdı. Detaylara ise FANATİK ulaştı.

Önce bekler...

Yardımcılarıyla dün yaptığı uzun değerlendirmenin ardından Advocaat, neşteri vuracağı listeyi de hazırladı. Buna göre Fenerbahçe’nin hocası ilk 11’den keseceği ilk isimler Volkan Demirel, Ozan Tufan, Hasan Ali Kaldırım, Van Der Wiel ve Neustadter... Her iki kanat bekinden de beklediği hücum katkısını alamayan Hollandalı hoca, Hasan Ali ve Van Der Wiel’i kenara çekecek.


Advocaat'ın kafası karıştı


Yerlerine İsmail Köybaşı ve Şener’e şans verecek. Batalla’nın attığı kafa golünde rakibini en ufak bir müdahalede bulunamayan Neustadter de kızağa çekilecek. Onun yerine ise Kjaer forma giyecek. Orta sahada da büyük bir değişim geliyor. Advocaat, şu ana kadar en çok şans verdiği isimlerden Ozan Tufan’ı da kesme kararı aldı.


Ünlü teknik direktörlerin gençlik fotoğrafları


Volkan da tehlikede!

En ses getirecek hamle ise kalede. Volkan Demirel’in performansından da memnun olmadığı öğrenilen kurt hoca Fabiano’ya ‘hazır ol’ mesajı verdi.

Yusuf Dursun


Fenerbahçe-Bursaspor maçının Caps'leri

Haberin Devamı
YORUM YAZ