MENÜ

Fenerbahçe, Bursaspor ve Beşiktaş PFDK'ya sevkedildi

Beşiktaş ve Fenerbahçe saha olayları ile kötü ve çirkin tezahürattan dolayı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFKD) sevk edildi.

Fenerbahçe, Bursaspor ve Beşiktaş PFDK'ya sevkedildi

Ayrıca Fenerbahçe Kulübü yöneticisi Mehmet Selim Kosif'in, "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verildi.
Hukuk Müşavirliği'nce Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporları şöyle;

PFDK'nın yapmış olduğu açıklama şöyle;

BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü'nün 10.12.2016 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.-BURSASPOR Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.


Podolski'ye bir teklif de Japonya'dan!


BURSASPOR Kulübü'nün 10.12.2016 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.-BURSASPOR Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü'nün 12.12.2016 tarihinde oynanan ANTALYASPOR A.Ş.-FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü idarecisi MEHMET SELİM KOSİF'in aynı müsabakadaki "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

"Fenerbahçe bir maç daha kaybetse..."



Konyaspor - Trabzonspor maç sonucu: 0-0

Haberin Devamı
YORUM YAZ