MENÜ

Felipe Melo ne zaman dönecek?

Bel fıtığı ameliyatına alınan Felipe Melo'nun durumu yavaş yavaş netleşiyor.

Felipe Melo ne zaman dönecek?

Galatasaray'da resmen Felipe Melo depremi yaşanıyor. Bir süredir bel ağrıları bulunan ve son olarak Sivasspor deplasmanında forma giyemeyen Brezilyalı'nın ameliyata alınması, taraftarın aklında soru işaretleri yarattı. Şampiyonluk yarışının kızıştığı haftalarda sambacının böyle ciddi bir operasyon geçirmesi camiayı şok ederken, akıllara gelen tek soru, "Sahalara ne zaman dönecek?" oldu.

Kötü senaryo 2 ay

Ameliyatın ciddi olması nedeniyle normal şartlarda Felipe Melo'nun sahalardan uzak kalacağı süre 2 ay olarak hesaplanıyor. Ancak Melo'nun, ameliyata alınma nedenlerinden birisi MR'da net olarak görünmeyen hasarın detaylı olarak incelenmesi. Brezilyalı oyuncuya bir anlamda ciddi bir atroskopi (Tespit-tanı) uygulanıyor. Yapılacak atroskopi sonucunda beldeki hasar net şekilde tespit edilecek ve ameliyatın boyutları buna göre şekillenecek.

İyi senaryo da var

Kötü senaryo bu. İyi senaryo ise Galatasaraylılar'ın yüzünü güldürecek cinsten. Brezilyalı'nın belindeki rahatsızlık korkulan boyutta olmazsa ve ameliyat beklenenden kolay geçerse, yıldız oyuncunun 2 hafta sonra dahi takıma dönmesi muhtemel.

Haberin Devamı
YORUM YAZ