MENÜ

Fatih Terim'den çifte uyarı

Cim bom’un bu akşamGençlerbirliği’yle oynayacağı mücadele öncesinde Feghouli ile serdar’ın ceza sınırında bulunması, Fatih terim’i harekete geçirdi. terim, gelecek hafta başakşehir’le oynayacakları kritik maçı düşünerek 2 oyuncusunu özel olarak uyardı.

Fatih Terim'den çifte uyarı

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışındaki rakiplerinden Beşiktaş ve Başakşehir’in 28. haftayı kayıpsız tamamlamasının ardından Galatasaray, bu akşam Gençlerbirliği’ni devirip zirvedeki yerini korumak istiyor. Hafta boyunca yapılan takım çalışmalarında oyuncularını Ankara ekibiyle oynayacakları karşılaşmaya zafer parolasıyla hazırlayan teknik direktör Fatih Terim, bir yandan gelecek hafta Başakşehir’le oynayacakları karşılaşmayı da düşünüyor.

Hakemle diyalog yok!

Galatasaray, Gençlerbirliği maçı öncesinde cezalı futbolcu bulunmazken, Sofiane Feghouli ile Serdar Aziz sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Feghouli ile Serdar, Gençlerbirliği karşılaşmasında sarı kart görmesi halinde gelecek hafta Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak Başakşehir maçında takımını yalnız bırakacak. Terim’in, kadrosundaki 2 önemli oyuncuyu gelecek hafta oynanacak zorlu karşılaşma öncesinde kaybetmemek için harekete geçtiği bildirildi. Başarılı hocanın, Feghouli ile Serdar’dan bu akşamki mücadelede hakemle diyaloğa girmemesini ve rakibe karşı gereksiz sertliğe başvurmamasını istediği kaydedildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ