MENÜ

Fatih Terim bile bunu başaramadı!

Milli ara dönüşü oynanacak Kayseri maçı, Galatasaray için çok kritik. Sarı-Kırmızılılar, renktaşını Arena’da devirirse Riekerink lige 3’te 3’le başlamış olacak. Üçüncü döneminde Süper Lig’i kasıp kavuran Fatih Terim bile bunu başaramamıştı...

Fatih Terim bile bunu başaramadı!

Galatasaray’da gözler Kayserispor maçına çevrildi. Milli aranın ardından Süper Lig’de cumartesi günü renktaşına konuk olacak Sarı-Kırmızılılar, bu mücadeleyi de kazanarak 3’te 3 yapmayı hedefliyor. Ayrıca Aslan’ın hocası Riekerink açısından bu başlangıcın büyük önemi var. Çünkü, üçüncü döneminde Süper Lig’i kasıp kavuran Fatih Terim bile 3’te 3 yapmayı başaramamıştı. Hollandalı hoca bu şekilde meslektaşını geride bırakmayı planlıyor. Ayrıca Cim Bom bu maçı kazanırsa, rakiplerine ciddi anlamda gözdağı vermiş olacak. Geçen sezon yaşanan hayal kırıklığının ardından toparlanma sürecine giren Galatasaray, bu kez şampiyonluk ipini göğüsleyerek ceza nedeniyle ara verdiği Avrupa sahnesine, Şampiyonlar Ligi’yle geri dönmek istiyor.

6 maçlık seri ve 2 kupa

Bu arada Riekerink’in Galatasaray kariyeri oldukça başarılı geçiyor. 1 sezon aradan sonra Aslan’ı ligde zirveye taşıyan Hollandalı hoca, kısa sürede Cim Bom’a 2 kupa birden kazandırdı. Ayrıca Riekerink, 4’ü lig olmak üzere son 6 resmi maçında mağlubiyet yüzü görmedi. 4 galibiyet 2 beraberlikle yoluna devam eden 53 yaşındaki çalıştırıcının hedefi, bu süreyi de devam ettirerek camianın güvenini kazanabilmek.

Aslıhan Çil


Riekerink'ten radikal karar!

Haberin Devamı
YORUM YAZ