Umut Meraş'ın yeni takımı belli oldu

2021 yılından beri Beşiktaş forması giyen 28 yaşındaki savunma oyuncusu Umut Meraş, siyah-beyazlılardan ayrılmıştı. Bir dönem Fransa'da da forma giyen Umut'un yeni takımı belli oldu. İşte detaylar...

Umut Meraş'ın yeni takımı belli oldu

Beşiktaş'tan ayrılan Umut Meraş, İstanbul'da kaldı. Eyüpspor, siyah-beyazlı takım ile sözleşmesi sona eren Umut Meraş ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Eflatun-sarılar kısa süre içerisinde Umut Meraş'ın transferini duyuracak.

Haberin Devamı

Kariyerinde; Boluspor, Bursaspor, Le Havre ve Beşiktaş takımları bulunan deneyimli sol bek Beşiktaş'ta 60 maçta oynadı ve 2 kez asist yaptı. 28 yaşındaki sol bek 15 kez A Milli Takım formasını giydi.

Umut Meraşın yeni takımı belli oldu

TAKIMDAN AYRILDIĞINI AÇIKLADI

Beşiktaş'la sözleşmesi resmen sona eren Umut Meraş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Siyah-Beyazlılar'a veda etti.

Umut Meraş'ın açıklaması şöyle;

Değerli Beşiktaş camiası,

Üç sezonda birlikte iki kupa kazandığımız Beşiktaş'ı en iyi şekilde temsil etmek için forma şansı bulduğum her maçta elimden gelenin en iyisini yapmak adına çok çalıştım. Her zaman bulunduğum yerin ağırlığını bilerek karakterimden ödün vermeden dik duruş Beşiktaş için mücadele ettim. Başkanımız ve yönetimimize, teknik ekibimize, kıymetli takım arkadaşlarıma ve değerli kulüp çalışanlarımıza emekleri için çok teşekkür ederim.

Haberin Devamı

Bu camianın üyesi olduğum her an bana sevgilerini gösteren, iyi günümde kötü günümde beni destekleyen Büyük Beşiktaş taraftarlarına da en derin samimiyetimle yürekten teşekkürlerimi sunarım.
Hepiniz kalbimde olacaksınız, sizleri seviyorum.
En içten sevgi ve saygılarımla.

YORUM YAZ