Eyüpspor, maçlarını oynayacağı stadyumu açıkladı!

1. Lig'de geride bıraktığımız sezonu zirvede tamamlayan Eyüpspor, Süper Lig maçlarını oynayacağı stadyumu resmen açıkladı.

Eyüpspor, maçlarını oynayacağı stadyumu açıkladı!

1. Lig'de geride kalan sezonu zirvede tamamlayan Eyüpspor, yeni sezonda Süper Lig'de mücadele etmeye hazırlanıyor. Eyüpspor, Süper Lig maçlarını oynayacağı stadyumu yaptığı resmi açıklama ile duyurdu.

Haberin Devamı

Karşılaşmalarını Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynayacak olan Eyüpspor'dan yapılan açıklama şu şekilde:

"Eyüpsporumuz, Trendyol Süper Lig'in 2024-2025 sezonu iç saha maçlarını Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynayacaktır.

Kasımpaşa Spor Kulübü'ne gösterdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz."

Eyüpspor, maçlarını oynayacağı stadyumu açıkladı

HEDEF YENİ STAT

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Süper Lig’e çıktıkları için mutlu olduklarını fakat orada kalıcı olmak istedikleri için ilk hedeflerinin yeni stat olduğunu söyleyen Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya, “Hayat şimdi başlıyor. Kalıcı olmak istiyorsak ilk işimiz bir stadımızın olması. Tesislerimiz çok iyi. Ama en büyük problemimiz stadımız ve bu stadı bitirmemiz gerekiyor. Eyüp halkı olarak bu stadı istiyoruz. Büyüklerimizin de takdirini bekliyoruz. Gelecek 5 yılı hayal eden, Avrupa’da mücadele eden bir Eyüpspor’un başarısı ve ülke futboluna hizmetini sürdürmesi için bu stada ihtiyacı var. En azından Eyüp halkının buna çok ihtiyacı var. Bizim projemiz var; çok amaçlı yaşayan bir stat. Biz sadece takdirini bekliyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

ESENLER İHTİMALİ VARDI

Kasımpaşa'da oynanacağı kesinleşmeden önce Esenler Erokspor’un stadını ortak kullanabileceklerinin konuşulduğunu fakat olmazsa Bursa ya da Eskişehir’de maçlarını oynamak istediklerini aktaran Başkan Murat Özkaya, “Birinci planımız stadı yapmak. İkinci planımızsa daha önce Esenler Erokspor ile konuştuğumuz şekilde Süper Lig’e çıkarsak orada oynamaktı. Daha önceden iş birliği anlaşmamız vardı. Stadı ortak kullanabileceğimiz konuşulmuştu. Eğer İstanbul’da oynayamazsak stadımız yapılana kadar Bursa ya da Eskişehir’de oynamak istiyoruz. Bursa ya da Eskişehir taraftarına, hangisi bizi kabul ederse onlarla birlikte Süper Lig’i orada yaşatmak istiyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

 

Eyüpspor, maçlarını oynayacağı stadyumu açıkladı

YORUM YAZ