Beşiktaş'tan ayrıldı, Eyüpspor'a imzayı attı! Transfer resmen açıklandı

Arda Turan yönetimindeki Süper Lig'e yükselen Eyüpspor, Beşiktaş'tan ayrılan yıldız futbolcuyu kadrosuna kattığını açıkladı.

Beşiktaş'tan ayrıldı, Eyüpspor'a imzayı attı! Transfer resmen açıklandı

Trendyol Süper Lig'e yükselme başarısı gösteren Eyüpspor, sol beke dikkat çeken bir transfer yaptı. İstanbul temsilcisi, Beşiktaş'tan ayrılan Umut Meraş'ı kadrosuna kattığını açıkladı.

Haberin Devamı

Eyüpspor'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Eyüpspor’a Hoş Geldin Umut Meraş! Eyüpspor’umuz, Beşiktaş'tan Umut Meraş ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Asbaşkanımız Fatih Kulaksız: ''Umut Meraş ülkemizi yurt dışında temsil etmiş, A Milli Takım'ın formasını terletmiş önemli bir futbolcu. Süper Lig maratonunda bize çok katkı sağlayacağına inanarak gerçekleştirdiğimiz bir transfer oldu. İki taraf için de hayırlı olmasını temenni ediyorum.’’ Umut Meraş: ''Yüzyılı aşkın tarihiyle, adını aldığı semtin maneviyatıyla her zaman çok değerli bir kulüp olmuş Eyüpspor'a geldiğim için mutlu ve heyecanlıyım. Tarihinde ilk defa Süper Lig'de mücadele edecek Eyüpspor için yeni başarıların altına imza atmak adına ben de elimden gelen mücadeleyi göstereceğim. Hep birlikte nice başarılara.'' Umut Meraş'a 'hoş geldin' diyor; eflatun sarılı formayla nice zaferler diliyoruz."

Haberin Devamı

Beşiktaştan ayrıldı, Eyüpspora imzayı attı Transfer resmen açıklandı

BEŞİKTAŞ KARNESİ

 2021-2022 sezonunda transfer olduğu Beşiktaş ile tüm kulvarlarda 60 maça çıkan Umut Meraş, 2 asistlik katkı sağladı.

YORUM YAZ