Vincenzo Montella'dan çarpıcı sözler: '85 milyon teknik direktör!'

Türkiye A Millî Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, EURO 2024'te kadro için özgür bir şekilde karar vereceğini söyledi. İtalyan hoca ayrıca bu tür turnuvalarda ülkedeki herkesin teknik direktörlük yaptığını belirterek şaka yollu bir eleştiride bulundu.

Vincenzo Montella'dan çarpıcı sözler: '85 milyon teknik direktör!'

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve A Millî Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, TFF'nin sponsorluk anlaşmasında konuştu. İlk olarak sezonu kupayla tamamlayan takımları kutlayan TFF Başkanı Büyükekşi, "Süper Lig şampiyonu Galatasaray'ı, Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş'ı tebrik ederim. Avrupa'da ülkemizi temsil edecek olan takımlarımıza başarılar diliyorum" dedi. Büyükekşi ayrıca, "Hedefimiz EURO2032'de şampiyon olmak. Kadronun temellerini atıyoruz" sözlerini de sarf etti.

Haberin Devamı

ANCELOTTİ: 'ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ'NDE...'

'ARDA VE SALİH'E BAŞARILAR'

Mehmet Büyükekşi'nin ardından A Millî Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella da sponsorluk toplantısında kısa bir konuşma yaptı. İlk olarak 1 Haziran'da oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'ne değinen İtalyan teknik adam, "Arda Güler ve Salih Özcan'a Şampiyonlar Ligi Finali öncesinde başarılar diliyorum. Kupa bir Türk oyuncunun ellerinde yükselecek" diye konuştu.

Vincenzo Montelladan çarpıcı sözler: 85 milyon teknik direktör

'ÖZGÜR BİR ŞEKİLDE KARAR VERECEĞİM'

Vincenzo Montella, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda kadroyu hür iradesiyle seçeneğini vurgulayarak, "EURO2024 gibi turnuvalarda 85 milyon teknik direktör oluyor. Ancak özgür bir şekilde karar vereceğim. Profesyonellikle, sorumlulukla ve kalbimi koyarak bu görevi yapacağım. Günlerdir çok heyecanlı ve çok motiveyim. Çok büyük bir aidiyet duygusu ile hareket edeceğimizden emin olabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ