Polonya'nın EURO 2024 kadrosu açıklandı! Szymanski gelişmesi

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) mücadele edecek Polonya'nın aday kadrosu açıklandı. Fenerbahçe'den Sebastian Szymanski, Antalyaspor'dan Adam Buksa ve Başakşehir'in golcüsü Krzysztof Piatek de listede yer aldı.

Polonya'nın EURO 2024 kadrosu açıklandı! Szymanski gelişmesi

Antalyaspor'dan Adam Buksa, Başakşehir'den Krzysztof Piatek ve Fenerbahçe'den Sebastian Szymanski, Polonya Milli Takımı'nın EURO 2024 kadrosuna seçildi.

Haberin Devamı

EURO 2024 NE ZAMAN?

EURO 2024 veya diğer bir ifadeyle Avrupa Futbol Şampiyonası heyecanı bu yıl Almanya’da yaşanacak. Ülke düzeyinde en önemli futbol organizasyonu olarak kabul edilen Avrupa Futbol Şampiyonası 14 Haziran - 14 Temmuz 2024 tarihleri arasında düzenlenecek. Avrupa Şampiyonası’na Almanya’nın Berlin, Köln, Münih, Frankfurt, Hamburg, Dortmund, Leipzig, Gelsenkirchen, Stuttgart ve Düsseldorf şehirleri ev sahipliği yapacak.

Polonyanın EURO 2024 kadrosu açıklandı Szymanski gelişmesi

POLONYA'NIN MAÇLARI

Turnuvada D Grubu'nda maçlarını oynayacak Polonya, 16 Haziran'da Hollanda, 21 Haziran'da Avusturya, son müsabakasında da 25 Haziran'da Fransa ile kozlarını paylaşacak.

Teknik Direktör Michal Probierz tarafından belirlenen 29 kişilik kadroda şu isimler yer alıyor:

Haberin Devamı

Kaleci: W. Szczesny, M. Bulka, L. Skorupski, O. Zych
Defans: J. Bednarek, P. Bochniewicz, J. Kiwior, B. Salamon, B. Bereszynski, P. Dawidowicz, T. Puchacz, S. Walukiewicz
Orta saha: P. Frankowski, J. Moder, T. Romanczuk, D. Szymanski, M. Skoras, N. Zalewski, K. Grosicki, J. Piotrowski, B. Slisz, S. Szymanski, K. Ubranski, P. Zielinski
Forvet: A. Buksa, A. Milik, K. Swiderski, R. Lewandowski, K. Piatek

YORUM YAZ