Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

Lillestrom - Kfum Oslo: 2.5 Üst

Haberin Devamı

Misli’de “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ve “Canlı İzle” seçenekleri bulunan günün öne çıkan maçlarından Lillestrom - Kfum Oslo mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %29’u karşılaşmanın 2.5 Üst bitmesini bekliyor.

Aykut Aydın’ın Tercihi: 2.5 Üst

Arasen Stadyumu bu sezon Lillestrom için bir avantaj olmaktan uzak. 8-9 bin seyirci ortalamasıyla oynadıkları iç saha maçlarında bu sezon henüz galibiyet alamadılar. 5 maçta sadece 1 beraberlikleri var. KFUM Oslo ligin en mütevazi takımı olmasına rağmen fena bir başlangıç yapmadı bu sezona. Onlar da deplasmanda çok daha tehlikeli bir ekip ve tüm galibiyetleri bu sezon deplasmanda geldi. Bol gol vaat eden bir maç duruyor karşımızda. Bu sezon genel istatistikler KFUM Oslo’yu işaret etse de ben Lillestrom’un bir tepki verebileceğini düşündüğümden 2.5 gol üstünü mantıklı buluyorum.

Sandefjord - H. Kameratene: 2.5 Üst

Haberin Devamı

Misli’de “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ve “Canlı İzle” seçenekleri bulunan günün öne çıkan maçlarından Sandefjord - H. Kameratene mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %25’i karşılaşmanın 2.5 Üst biteceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Efe Şahin’in Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Norveç’te lige verilen ara da sona gelinirken çokta iyi gitmeyen iki takım için iyi bir hazırlık süresi oldu diyebiliriz. Sandefjord hocaları Andreas Tegström önderliğinde hücumda sorun yaşamazken savunmada çok zor zamanlar yaşadı ve lig başladığından itibaren kalelerini gole kapatabildikleri bir maç yok. Bunun asıl sebebi doğrudan savunma oyuncuları ve bu maçta Stian Kristiansen’in kırmızı kart cezalısı olması yine savunma da boşluk verecekler demek. Karşılıklı gol beklediğim bir maç olacak.

Panama - ABD: Maç Sonucu 2

Misli’de “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan gece maçlarından Panama – ABD karşılaşmasını kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %58’i tercihini ABD’den yana kullanıyor.

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Tercihi: Toplam 2-3 Gol

Ev sahibi Amerika, Bolivya karşısında beklediğim gibi orta skorda kalarak kazandı. Turnuvada ev sahibi olmak ve Pulisic faktörü ile Amerika, beklentilerin bir basamak üzerine çıkmayı başarabilir. Panama, Uruguay karşısında kaybetmesine rağmen ofansif etkinlik kurabildi. Fakat savunma problemleri kolay goller yemeklerine sebep oldu. Amerika karşısında daha çok kontrollü olmalarını bekliyorum. Amerika, Bolivya maçında olduğu gibi yine orta skorlu bir sonuçla kazanabilir. Öncelikli tercihim toplam gol sayısı 2-3 bahsi olacak.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Haberin Devamı

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de EURO 2024’ün heyecanını daha fazla yaşayın!

YORUM YAZ