MENÜ

Ethereum için cesur tahmin: Yıl sonunda 3-4 bin dolar olacak

Konunun uzmanları, Ethereum'daki son durumu değerlendirdi. Bu uzmanlardan biri olan Rusya'nın en büyük yasal madencilik tesisi Minery'nin kurucu ortağı Alexey Paikin, Ethereum için cesur bir tahminde bulunarak yıl sonunda 3-4 bin dolar olacağını söyledi.

Ethereum için cesur tahmin: Yıl sonunda 3-4 bin dolar olacak

Ethereum, 1 Nisan’daki 392 dolar seviyesinden bugün 691 dolar seviyesine geldi. Bu yükselme yüzde 76 oranında bir artış demek oluyor. 700 dolara yaklaşması, Aralık ayındaki 1.330 dolar seviyesinden düştükten sonra ETH için büyük bir güven oylaması oldu.

Teknoloji popülerliğini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı ve Ethereum inananları yüksek bir şekilde azalmaya başlamıştı.

Blockchain’deki Laser Whitepaper’ın ortak yazarı Maxwell Arnold, Express.co.uk’e verdiği demeçte, ETH’nin 2018 sonunda muhtemelen 800-900 dolar civarı olacağını ve Bitcoin‘in sahip olduğu gecikme problemlerini yaşamadığı için oldukça sağlam bir kripto para birimi olduğunu kanıtladığını söyledi.

Arnold, “Balon aşamasını geçtikten sonra daha önce gördüğümüz yüksek seviyeleri göremeyeceğiz ancak ETH’nin diğer kripto para birimlerine karşı olan ve Casper protokolünün nihai olarak uygulanmasına ilişkin net avantajları, ETH’nin gelecek aylarda kademeli olarak yükselmesi için bir neden.” ifadelerini kullandı.

Arnold, kullanımı kolay ve güvenilir olduğu için gittikçe daha fazla platformun ETH kullanmaya başlayacağını belirtti.

Beşiktaş Atiba'nın alternatifini buldu: Abdullahi Shehu!

‘Aralık 2018’de 3-4 bin dolar olacak’

Rusya’nın en büyük yasal madencilik tesisi olan Minery’nin kurucu ortağı Alexey Paikin, Aralık 2018’de ETH’nin 3-4 bin dolar seviyelerinde olacağını iddia ederek, Ethereum’un yükselen fiyatı konusunda daha iyimser davrandı. Ticaret söz konusu olduğunda Paikin, pazarın Ethereum’a ait olduğunu söyledi. Paikin, Express.co.uk’e “Evet Ethereum gerçek bir kazanan.” ifadelerini kullandı.

Kripto para uzmanı Callum Blanchard ise Ethereum’un düştüğünü görmenin şaşırtıcı olmadığını iddia etti.

Blanchard, “Çok sayıda kripto parayla birlikte, kamu ve yatırımcılar her zamankinden daha benzersiz özellikler talep ediyorlar ve bir sanal para birimini diğerinden ayırt etmek gittikçe zorlaşıyor.” ifadelerini kullandı.

‘Ethereum’un çok güçlü bir şekilde kalması muhtemel’

Ancak bugün, Delta’nın kurucu ortağı Nicolas Van Hoorde, ETH’deki inanç kaybını sorguladı ve şu açıklamalarda bulundu:

“Diğer kripto para birimleri gibi, Ethereum da 17 Aralık ve 17 Ocak’ta aşırı satın alındı. Ve tıpkı diğer büyük kripto-para birimleri gibi, şimdi biraz iyileşiyor. Ethereum’un toparlanması geçen haftadan beri yüzde 8 oranında ve bu oran Bitcoin ve Bitcoin Cash‘in yaklaşık yüzde 5-6 oranından daha yüksek. Ama ben buna çok fazla bakmıyorum. Ethereum’un buna kattığı şey, aslında kullanılıyor olması. Akıllı sözleşmeler, her gün temel olarak Ethereum’un üzerine kuruluyor, bu nedenle Ethereum güçlü bir kripto para birimi ve çok güçlü bir şekilde kalması muhtemeldir.”

İstanbullu bugün oraya akın etti... Kuyruk uzadıkça uzadı

Haberin Devamı
YORUM YAZ