"Onları Eskişehir'e gömeceğiz"
Eskişehirsporlu Erkan Zengin, Galatasaray maçı öncesi oldukça iddialı açıklamalarda bulundu.

Eskişehirsporlu Erkan Zengin, Galatasaray'ın yeni yıldızları Didier Drogba ve Wesley Sneijder'e Eskişehir'de ilk mağlubiyetlerini yaşattıracaklarını iddia etti.
Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Erkan Zengin oldukça iddialı açıklamalarda bulundu. Zengin, Galatasaray yıldızlar topluluğu olabilir, ama biz de Eskişehirspor'uz. Taraftarımız ile bütün olduğumuz anlarda yenemeyeceğimiz tek bir takım dahi yok. Drogba ve Sneijder'e ilk yenilgiyi biz tattıracağız. Bizim takımda da kumaşı kaliteli isimler var. Onları Eskişehir'e gömeceğiz. Aynı zamanda geçen yıl elendiğimiz Türkiye Kupası'nı da bu sene Eskişehirspor'a kazandıracağız." ifadelerini kullandı.
27 yaşındaki oyuncu, "2. yarıda umduğumuzdan çok daha fazla puan kaybettik. Taraftarımızı üzdük, ama onlardan önce Galatasaray'ı ligde, sonra da Fenerbahçe'yi kupada yenerek özür dileyeceğiz. Onlara bu zaferleri armağan edeceğiz." diye konuştu.
Beşiktaş kariyeri boyunca sadece 4 kez forma şansı bulan Erkan, "Ben kaderci bir insanım, kısmetimde Beşiktaş'ta oynamak yokmuş. Geçmişe çok takılı bir insan değilim, eğer orada kalsaydım belki de şu an bulunduğum noktada olamazdım. Her şey kısmet. Kaderimde coşkulu Es-Es taraftarının önünde oynamak varmış. Burada olmaktan çok mutluyum." dedi.