MENÜ

Eboue geri dönüyor

Sarı-Kırmızılılar’ın, yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle intiharın eşiğine gelen Emmanuel Eboue’ye, yardım eli uzatacağı ve yıldız oyuncunun U14 takımına yardımcı antrenör olacağı iddia edildi.

Eboue geri dönüyor

2011-2014 yılları arasında Galatasaray forması giyen Emmanuel Eboue, yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle intiharın eşiğine geldiğini söyledi ve kısa sürede Türkiye’nin gündemine oturdu. Eşine karşı kaybettiği davada tüm mal varlığına el konulduğunu belirten Fildişi Sahilli futbolcu, icra memurlarının da bir süredir kendisinin peşinde olduğunu dile getirdi. Bu açıklamaların üzerine Sarı-Kırmızılı taraftarlar, takımlarında forma giyen Eboue için #YalnızDeğilsinEboue etiketi altında yardım çağrıları içeren bir hareket başlattı.

Efsaneler kayıtsız kalmadı

Eski kulüplerinden yardım beklediğini dile getiren yıldız futbolcu için Galatasaray’ın unutulmaz isimlerinden Hasan Şaş ve Necati Ateş de destek mesajları paylaştı. Kısa sürede hızla yayılan mesajlar üzerine Galatasaray’ın, tecrübeli oyuncuya yardım eli uzatacağı iddia edildi. Sarı-Kırmızılılar’ın, Eboue’yi U14 takımına yardımcı antrenör olarak işe alacağı öne sürüldü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ