Galatasaray, EA Sports FC ile iş birliğini duyurdu

Galatasaray Spor Kulübü, EA SPORTS ile iş birliği anlaşması imzaladığını duyurdu.

Galatasaray, EA Sports FC ile iş birliğini duyurdu

Galatasaray'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Haberin Devamı

"Türkiye’de sporun lider markası Galatasaray, dijital eğlence sektöründe dünyanın en büyük markası EA Sports ile güçlerini birleştiriyor.

2026 Haziran ayına kadar sürecek olan bu özel ortaklık, dünyanın dört bir yanındaki oyunculara ve futbolseverlere EA SPORTS FC 25’te favori oyuncularıyla oynama fırsatı sunacak.

Taraftarlarımız, detayları önümüzdeki dönemde açıklanacak ortaklık kapsamında gerçekleştirilecek olan ortak aktivasyonlar ve önemli gelişmeler için şimdiden heyecanlanabilirler.

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu, “EA SPORTS FC ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği, yüksek stratejik öneme sahip olan, sayısız maçta ve şampiyonlukta yanımızda olan Galatasaray taraftarlarına ulaşmak için attığımız önemli bir adım, EA SPORTS ile uzun yıllara dayanan ilişkimizin FC 25’te güçlenerek devam etmesinden ötürü çok mutluyuz. Önümüzdeki dönemi büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz.” diye konuştu.

Haberin Devamı

FC Futbol Ortaklıkları Direktörü James Taylor, “Galatasaray S.K. dünyanın dört bir yanındaki taraftarlar için çok özel bir kulüp. Onlarla olan ortaklığımız EA SPORTS FC topluluğuna en özgün ve kapsamlı interaktif futbol deneyimini sunmaya devam etmemizi sağlıyor” dedi. “Galatasaray’ın bugüne dek yetiştirdiği sayısız yetenekli futbolcuyla Türk futboluna olan bağlılığımızı derinleştirmekten ve bu ortaklık ile Galatasaray taraftarlarını favori oyuncularına ve kulüplerine daha fazla yakınlaştırmaktan büyük bir heyecan duyuyoruz.”

Electronic Arts Hakkında

Electronic Arts (NASDAQ: EA), dijital eğlence sektöründe bir dünya lideridir. Şirket, internete bağlı konsollar, mobil cihazlar ve kişisel bilgisayarlar için oyunlar, içerikler ve çevrimiçi hizmetler geliştirmekte ve sunmaktadır.

2023 mali yılında EA, yaklaşık 7.4 milyar dolarlık GAAP net geliri bildirmiştir. Merkezi Redwood City, California'da bulunan EA; EA SPORTS™ FC, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, Need for Speed™, Titanfall™, Plants vs. Zombies™, F1® gibi kaliteli markalardan oluşan ve eleştirmenlerce beğenilen bir portföyle tanınmaktadır. EA hakkında daha fazla bilgi www.ea.com/news adresinde mevcuttur.

Haberin Devamı

EA, EA SPORTS, EA SPORTS logosu, Battlefield, Apex Legends, The Sims, Need for Speed, Titanfall ve Plants vs. Zombies, Electronic Arts Inc.'in ticari markalarıdır. John Madden, NFL, FIFA ve F1 ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir ve izin alınarak kullanılmıştır. FIFA ve FIFA'nın Resmi Lisanslı Ürün Logosu, FIFA'nın telif hakları ve/veya ticari markalarıdır. Her hakkı saklıdır."

YORUM YAZ