Fenerbahçe, EA SPORTS FC ile iş birliği yaptı

Fenerbahçe, popüler futbol oyunu EA Sports FC ile iş birliği anlaşmasına vardığını duyurdu.

Fenerbahçe, EA SPORTS FC ile iş birliği yaptı

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Haberin Devamı

"Dijital eğlence sektöründe bir dünya lideri olan EA SPORTS FC, Kulübümüz ile dünyanın dört bir yanındaki oyunculara ve futbol taraftarlarına unutulmaz bir oyun deneyimi yaşatmayı hedefleyen uzun soluklu özel bir iş birliği yaptı.

Kulübümüz ve EA SPORTS arasında yapılan iş birliği ile taraftarlarımız EA SPORTS FC 25’teki yeni özelliklerin tadını çıkararak sevdikleri kulüple aralarındaki bağı güçlendirebilecekler.

Detayları önümüzdeki günlerde açıklanacak bu ortaklık kapsamında gerçekleşecek ortak aktivasyonlar ve gelişmeler aynı zamanda taraftarlarımızı da heyecanlandıracak.

Konu ile ilgili konuşan Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, “EA SPORTS, her yıl dünyanın dört bir yanındaki futbol fanatiklerini heyecanlandıran, birinci sınıf bir futbol oyunu sunuyor. Yaptığımız bu iş birliği ile Fenerbahçe’nin, EA SPORTS FC’nin önemli bir parçası haline geleceğini düşünüyoruz.” dedi ve ekledi: “EA SPORTS FC oyuncuları ile Fenerbahçe Spor Kulübü arasındaki bağı derinleştiren bu iş birliğinin takımımızı hem sahada, hem de ekranda destekleyen sarı-lacivert tutkunu taraftarlara heyecan verici anlar sunacağını bildirmekten mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Haberin Devamı

FC Futbol Ortaklıkları Direktörü James Taylor ise, “Türkiye bir futbol ülkesi ve Türk milleti de desteklediği takımlara sadık taraftarlar; bu da bizim Fenerbahçe S.K. gibi tarihi bir kulüple ortaklığımızı duyurmaktan heyecan duymamıza neden oluyor” dedi. “Bu ortaklık sayesinde sarı-lacivertli taraftarları sevdikleri oyunculara ve kulübe daha da yakınlaştırarak onlara gerçek bir futbol deneyimi sunabiliyoruz.” ifadelerini kullandı.

1907 yılında Ziya Songülen, Ayetullah Bey, Necip Okaner, Asaf Beşpınar ve Enver Yetiker tarafından İstanbul'un Kadıköy ilçesinde, Moda semtinde kurulan ve dünyanın en büyük spor kulüplerinden biri olan Fenerbahçe Spor Kulübü, erkek futbol branşında sayısız şampiyonluk ve başarı elde etmiştir.

EA SPORTS, bu ve benzeri ortaklıklarla spor taraftarlığının ve eğlencenin geleceğine öncülük etmeye devam ediyor.

Electronic Arts Hakkında

Haberin Devamı

Electronic Arts (NASDAQ: EA), dijital eğlence sektöründe bir dünya lideridir. Şirket, internete bağlı konsollar, mobil cihazlar ve kişisel bilgisayarlar için oyunlar, içerikler ve çevrimiçi hizmetler geliştirmekte ve sunmaktadır.

2023 mali yılında EA, yaklaşık 7.4 milyar dolarlık GAAP net geliri bildirmiştir. Merkezi Redwood City, California'da bulunan EA; EA SPORTS™ FC, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, Need for Speed™, Titanfall™, Plants vs. Zombies™, F1® gibi kaliteli markalardan oluşan ve eleştirmenlerce beğenilen bir portföyle tanınmaktadır. EA hakkında daha fazla bilgi www.ea.com/news adresinde mevcuttur.

EA, EA SPORTS, EA SPORTS logosu, Battlefield, Apex Legends, The Sims, Need for Speed, Titanfall ve Plants vs. Zombies, Electronic Arts Inc.'in ticari markalarıdır. John Madden, NFL, FIFA ve F1 ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir ve izin alınarak kullanılmıştır. FIFA ve FIFA'nın Resmi Lisanslı Ürün Logosu, FIFA'nın telif hakları ve/veya ticari markalarıdır. Her hakkı saklıdır."

YORUM YAZ