MENÜ

Duygun Yarsuvat yönetiminden Ünal Aysal'a destek var!

Galatasaray'da son günlerde çok eleştirilen ve ayrı ibrası istenen Ünal Aysal'a döneminin yöneticilerinden moral deklarasyonu yolda. Destek verenler arasında Yarsuvat yönetiminden de isimler var!

Duygun Yarsuvat yönetiminden Ünal Aysal'a destek var!

Galatasaray'da uzun süredir var olan maddi krizin boyutu her geçen gün tartışılmaya devam ederken, bu durumun en büyük sorumlusu olarak gösterilen Ünal Aysal'ı savunacak cevap kendi dönemi yönetiminden gelecek.

Dün akşam Levent'teki Galatasaraylılar Derneği'nde buluşan Aysal yönetiminden bazı isimlerin, devamlı olarak maddi krizin sorumlusu kendileriymiş gibi gösterilmesinden ve kulübün borçlarıyla ilgili kasıtlı ve manipülatif haberler yapılmasından rahatsız oldukları, bu yüzden de kısa süre sonra Aysal'a destek deklarasyonu yayınlamayı kararlaştırdıkları öğrenildi.

Yarsuvat yönetiminden de isimler var!

Başkanlığını ve yönetim kurulu listesini açıkladığı dönemde Aysal yönetiminin devamı olarak lanse edilen Duygun Yarsuvat yönetiminde de başkana karşı Ünal Aysal'ı destekleyecek isimler olduğu belirtildi. Başkan seçildikten sonra birçok kez Ünal Aysal yönetiminin transfer politikasını ve yönetim şeklini açıkça eleştiren, Yarsuvat'a karşı şu an yönetimin içindeki bazı isimler de, Aysal'a destek deklarasyonuna imza atacak.

'Acımasız eleştiriler yapılıyor'

Son derece başarılı olmasına rağmen dönemlerinin insafsızca eleştirildiğine parmak basan Aysal Yönetimi'nden birçok isim, "İyi niyet ve Galatasaray'ın daha başarılı olması için çalıştık. Hepimizden daha fazla da çalışan Ünal Başkan'dı. Kendisi camia içinde ve basın tarafından acımasızca eleştiriliyor. Bunları hakedecek birşey yapmadı" yorumunda bulundular. Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz haftaki yönetim kurulu toplantısında Başkan Duygun Yarsuvat, bizzat kendi yöneticileri tarafından Aysal'ı suçladığı için eleştirilmiş, Yarsuvat da konuyu kapatmak zorunda kalmıştı.

Bütün bu gelişmelerden sonra mevcut ve bir önceki yöneticilerin çoğunluğu Başkan Yarsuvat'a mali genel kurulda Galatasaray'a büyük bir haksızlık ve neticesinde bölünme yaratmaması için 2 başkanlık döneminin tek oylama ile ibraya sunulması için ricada bulunacaklar.


"Avrupa devi" Parma 1 avroya satıldı


Aysal çok rahat

İbra tek kerede mi olsun iki dönem ayrı ayrı mı ibra edilsin tartışmaları süredursun; konunun özne ismi konumunda bulunan Ünal Aysal'ın ise hiçbir şeyden çekincesi olmadığı öğrenildi. Yakın çevresine, "Mali genel kurulda yaptıklarımı anlatmam ibra edilmeme yetecektir. Galatasaray delegeleri akıllı, sağ duyulu ve elit insanlardan oluşmaktadır, en doğru kararı vereceklerinden adım gibi eminim" diye konuşan Aysal'ın son derece huzurlu olduğu da gelen haberler arasında.

Serdar Dinçbaylı

Haberin Devamı
YORUM YAZ