Dünyanın en zorlu motor sporları organizasyonu Red Bull Erzbergrodeo 2 Haziran’da

Dünyanın en zorlu tek günlük motor sporları organizasyonu Red Bull Erzbergrodeo macerası başlıyor. Aktif bir demir cevheri ocağında gerçekleşen bu aksiyon dolu turnuvada profesyonel ve amatör yarışçılardan oluşan 1.500 kişi birbirlerine karşı mücadele edecek.

Dünyanın en zorlu motor sporları organizasyonu Red Bull Erzbergrodeo 2 Haziran’da

Aksiyon ve gerilim dolu motor sporları organizasyonu Red Bull Erzbergrodeo başlıyor. Erzberg, Avusturya’da yapılacak macerada amatör motor tutkunları ve motor sporlarının yüksek profilli süper yıldızları başlangıç çizgisinde omuz omuza yer alacak. Sadece en iyiler, engebeli-çakıllı bir yarış pistinde 15 dakikadan kısa bir süre içinde ikinci aşamaya geçme hakkını elde edecek. 

Haberin Devamı

Red Bull Erzbergrodeo, FIM Hard Enduro Dünya Şampiyonası'ndaki yedi etkinlikten ikincisi olarak biliniyor. Dört gün boyunca sürecek olan etkinlik, Rocket Ride olarak adlandırılan yokuş yukarı yarış ile başladı. Iron Road Prologue aşamasında ise 1.500 katılımcıdan en hızlı 500’ü ana yarışa katılma hakkı kazanacak. 1 Haziran Cumartesi günü ise elenen 1.000 katılımcı ikinci bir şans için mücadele edecek. 

Red Bull Erzbergrodeo ana yarışı 2 Haziran Pazar günü gerçekleşecek. Zorlu yokuş yukarı bölümlerin ve 23 kontrol noktasının bulunduğu yarışta katılımcılar hem birbirlerine hem de zamana karşı yarışacak. 

FIM Hard Enduro Şampiyonası, dünyanın en çok izlenen motosiklet turnuvalarından bir tanesi ve sıra dışı görüntüleriyle aynı zamanda en çok taraftar çeken organizaslarından biri. Hard Enduro Şampiyonası’nın bir ayağı da bu sene Türkiye’de Antalya Kemer’de Sea To Sky adıyla gerçekleştirilecek. 

YORUM YAZ