MENÜ

Dudu ve Niasse transferinde sona yaklaşıldı

Fenerbahçe, nokta transfer gözüyle bakılan Dudu ve Niasse transferinde artık sona yaklaşmış durumda. Bu oyuncuların kulüpleriyle anlaşma aşamasına gelindi, birkaç gün içinde imzaların atılacağı bilgisine ulaşıldı.

Dudu ve Niasse transferinde sona yaklaşıldı

Süper Lig’de şampiyonluktan başka bir şey düşünmeyen Fenerbahçe, transfer dönemi kapanmadan anlaştığı oyuncularda mutlu sona ulaşmak istiyor. Türkiye’de 8 Eylül’de bitecek olan tarihe kadar Sarı-Lacivertliler, listesindeki isimlere imzaları attırmayı hedefliyor.

Kanarya’nın öncelik verdiği oyuncular ise Palmeiras’tan Dudu ile Everton’dan Oumar Niasse. Brezilya ekibi Palmeiras’la 6 milyon Euro bonservis bedeli üzerinden el sıkışan Fenerbahçe’nin kurmayları, hem 10 numara hem de kanatlarda oynayabilen 25 yaşındaki Dudu’daki küçük pürüzleri de çözüp, işi bitirmek amacında. Dudu ile her konuda anlaşılması, Brezilya temsilcisini ikna yolunda büyük bir koz olarak görülüyor.

Tavırları yumuşadı...

Diğer tarafta Niasse konusunda Everton, diğer liglerde ve Ada’da transfer dönemi kapandığı için Fenerbahçe’ye kolaylık sağlamak konusunda daha yumuşak bir tavır sergilemeye başladı.

İngilizler, Senegalli forveti bonservisiyle satmak isterken, Kanarya kiralama bedelini 2.5 milyon Euro’ya çıkardı ve karşı tarafın kendi içinde yapacağı değerlendirmeden çıkacak sonucu beklemeye başladı. Birkaç gün içinde olumlu bir yanıtın gelme olasılığı oldukça yüksek. Teknik direktör Aykut Kocaman, iki oyuncuya da nokta transfer gözüyle bakıyor ve onların takıma katılmasıyla performansın artacağına inanıyor.


Moussa Sow’un çabası sürüyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ