MENÜ

Dudu'da sona gelindi

Brezilyalı oyuncu için Palmeiras, 6 milyon Euro’ya kadar düştü. Ancak Fenerbahçe, bonservis konusunda 5 milyon Euro’dan fazla ödemek istemiyor. Taraflar, ortak noktada buluşmak adına son kez masaya oturdu, cevap bekleniyor.

Dudu'da sona gelindi

Sarı-Lacivertliler, daha önce listesine giren ve Brezilya’nın Palmeiras takımında oynayan Dudu için düğmeye basmıştı. Hem kanatlarda hem de 10 numara pozisyonunda oynayabildiği için teknik direktör Aykut Kocaman’ın kadrosunda görmek istediği futbolculardan biri olan 25 yaşındaki oyuncu için Palmeiras, bonservis bedeli olarak 8 milyon Euro talep etmişti. Uzun süren pazarlıkların ardından Brezilya cephesi 6 milyon Euro’ya kadar düşmüştü. Ancak 8 Eylül’deki transfer dönemi bitmeden başka oyuncuları da transfer etmek isteyen Fenerbahçe, Dudu’nun bonservisine en fazla 5 milyon Euro ayırdı.

Bonuslar dahil edilecek

Kulüpler arasındaki görüşmelerin tüm hızıyla sürdüğü, tarafların içinde bonusların da olduğu bir ödeme planıyla ortak noktada buluşmaya çalıştıkları öğrenildi. Bilindiği gibi Dudu, bir an önce transferinin sonuçlanmasını ve Fenerbahçe formasını giymeyi dört gözle bekliyor. Anlaşmanın sağlanması halinde oyuncuya 2.5 milyon Euro yıllık verilecek ve 4 senelik bir anlaşmaya imzasını atacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ