Dua Lipa'dan Türkiye mesajı
06 Temmuz 2018, Cuma 10:35Güncelleme Tarihi:

Regnum Live in Concert' serisinde, Goran Bregoviç, Rita Ora ve Tom Jones gibi dünyaca ünlü isimlerden sonra 14 Ağustos'ta konser veren Dua Lipa, Belek'te bir gün tatil yaptı.

Ekibiyle birlikte otelin sahilinde yüzen ve yemek yiyen Dua Lipa, bu anlara ait fotoğraf ve görüntüleri de sosyal medya hesabından, "Misafirperverliğiniz, lezzetli yemekleriniz, güzel gün batımlarınız ve unutulmaz bir şovunuz için geri döneceğiz" notuyla paylaştı.

Ünlü şarkıcı, ekibiyle birlikte kaldığı otelde doyasıya eğlenirken çeşitli etkinliklere de katıldı.

Oteli ve Antalya'yı çok beğendiğini belirten Dua Lipa, ilk konserini verdiği kente gelecek yıl tatil için geleceğini söyledi.

Dua Lipa daha sonra Antalya'dan ayrıldı.

DUA LIPA 2017'NİN EN ÜNLÜ İNGİLİZ KADIN SANATÇISI
Bir rock müzisyeninin kızı olarak 1995 yılında dünyaya gelen Dua Lipa, 14 yaşında Christina Aguilera ve Nelly Furtado şarkılarını YouTube üzerinde cover'layıp yayımlayarak müzik kariyerine başlamıştı.

Arnavut kökenli İngiliz şarkıcı Dua Lipa, Spotify'da 8 milyon tekil ve 1,5 milyon albüm satışına ulaşarak 2017’nin en ünlü İngiliz kadın sanatçısı olmuştu.

Adele’den bu yana İngiltere’nin bir numaraya yükselen ilk solo kadın sanatçısı olan Dua Lipa’nın klipleri YouTube'da 1 milyar kez görüntülenmişti.

‘New Rules’ ve son single’ı 'IDGAF' ile listeleri altüst eden sanatçı, aynı zamanda 5 farklı kategorideki adaylığı ile bu yılki BRIT Ödülleri'nde en çok aday gösterilen sanatçı unvanını da kazanmıştı.

Dua Lipa son olarak Şampiyonlar Ligi finalinde sergilediği sahne şovuyla ününe ün katmıştı.
























