MENÜ

Donk'un anahtarı 10'da!

Aslan'ın 10 numarası Wesley Sneijder, vatandaşına sahip çıktı. Tecrübeli yıldızın, transfer görüşmeleri sırasında görüştüğü Ryan Donk'a, “Galatasaray'a gelirsen, Hollanda Milli Takımı'nın kapısını sana ben açtıracağım” dediği öğrenildi.

Donk'un anahtarı 10'da!

Galatasaray’ın Kasımpaşa’dan transferi Ryan Donk, transfer sürecinde Sneijder’le görüştüğünü ve vatandaşının kendisine her konuda yardımcı olacağı sözünü verdiğini açıkça dile getirmişti. O görüşmeden bir başka detay daha ortaya çıktı.

Hollandalı gazeteciler, Sneijder’in Donk’a bir başka söz daha verdiğini ileri sürdü. Buna göre Wesley, en büyük hayali ülkesinin formasını giymek olan ve 29 yaşına kadar bunu başaramayan Donk’a, “Galatasaray’a gelirsen, Hollanda Milli Takımı’nın kapısını sana ben açtıracağım” diyerek, vatandaşına çok önemli bir müjde iletmişti. Şu ana kadarki taahhüdünü yerine getiren Sneijder, idmanlarda Donk’u yalnız bırakmıyor. Yeni takım arkadaşına Galatasaray’da neler yapması gerektiğini tek tek anlatan Wesley, ona her konuda yardımcı oluyor.

Hocası da çok memnun

Ryan Donk, Galatasaray’a transfer olduğu için çok mutlu ve aynı zamanda heyecanlı olduğunu her fırsatta dile getiriyor. Bununla birlikte hocası Mustafa Denizli de Donk’un varlığından çok memnun. Öğrencisiyle devamlı olarak bire bir görüşmelerde bulunan Denizli, ondan sahada ne istediğini uygulamalı olarak gösteriyor. Selçuk-Donk ikilisinin orta sahadaki savunma krizini çözüp çözmeyeceğini ise zaman gösterecek.

Ömer Necati Albayrak
TRANSFER! Rhijn haber bekliyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ