MENÜ

Diyarbakır Ziraat Türkiye Kupası finaline hazır

10 Mayıs Perşembe günü oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finali öncesi Diyarbakır'da heyecan dorukta. Geçen sezon Konyaspor ile kupayı kazanan Aykut Kocaman'ın takımı Fenerbahçe ile Galatasaray'ı eleyerek finale yükselen Okan Buruk'un ekibi Akhisarspor karşı karşıya gelecek.

Diyarbakır Ziraat Türkiye Kupası finaline hazır

Ziraat Türkiye Kupası'nda final zamanı geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla Diyarbakır'da oynanmasına karar verilen Fenerbahçe-Teleset Mobilya Akhisarspor finali öncesi kentte büyük heyecan var. İl merkezindeki oteller tamamen dolarken final biletleri de tükendi. Maçın oynanacağı Diyarbakır Stadyumu'nda çevre düzenlemesi, saha içi ve soyunma odalarında son çalışmalar yapılıyor. 33 bin kapasiteli ve UEFA standartlarına uygun olarak dizayn edilen stadyumda, ışıklandırılma son kontrollerden geçirildi.

Kupa maçında çalışacak 1200 güvenlik görevlisi, İstanbul'dan gelen uzmanlarca, 3 gün boyunca eğitildi. Stat çevresinde farklı kentlerden Spor Büro Amirliği polisleri de maç günü Diyarbakır'da görev yapması için görevlendirildi.

(Sabah)

Haberin Devamı
YORUM YAZ