MENÜ

Diriliş anı!

Alanya deplasmanında önce kabus dolu anlar yaşayan ardından ise 2-0’dan 3-2’lik bir galibiyet almayı başaran Fenerbahçe’de Topal ve Lens’in soyunma odasındaki, “Bu iş böyle gitmez. Biz bu takımı yeneriz” sözleri, müthiş geri dönüşü sağladı

Diriliş anı!

Süper Lig’de Alanyaspor deplasmanında 2-0 geriden gelip, maçı 3-2 kazanan Fenerbahçe’de keyifler iyice yerine geldi. Takımın skor üstünlüğünü rakibe kaptırması ancak sonrasında hemen toparlanıp önce dengeyi sağlayıp, sonra da karşılaşmadan 3 puanla ayrılması herkesi memnun etti. Ancak bu geri dönüşün arkasında iki ismin katkısı çok büyüktü. Alanya bir anda iki gol bulmasının ardından saha içinde Mehmet Topal ve Jeremain Lens, duruma isyan edip, hareke geçti. Takım toparlanıp, soyunma odasına 2-2’lik beraberlikle girmeyi başardı. İkinci yarı öncesinde hem Topal hem de Lens’in, takım arkadaşlarıyla kısa bir toplantı yaptığı ve onları daha fazla mücadele etmeleri için harekete geçirdikleri bildirildi.

‘3 puanla dönelim’

İkilinin takımı ateşlerken, “Bu iş böyle gitmez. Bir an önce kendimizi toparlamamız gerekiyor. Biz bu takımı yeneriz. Onur mücadelesi yapmamız gerekiyor. Daha iyi oynamamız gerek. Sahada daha çok koşmalı ve birlikte hareket etmeliyiz. Güzel bir seri yakaladık, bunu devam ettirmemiz şart. Şimdi çıkalım ve elimizden gelenin en iyisini yapıp, 3 puanla İstanbul’a dönelim” sözlerini kullandıkları öğrenildi. Ardından ise sahada daha çok koşan ve organize olan bir Fenerbahçe vardı. İkilinin motivasyonu sayesinde de 3-2’lik galibiyet geldi.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ