MENÜ

Diego Reyes için müthiş kapışma!

Porto’dan ayrılan ve bonservisi elinde olan Meksikalı stoper için Fenerbahçe teklifini yaptı. Ancak Sarı-Lacivertliler’in rakibi çok. Premier Lig ekipleri West Ham ve Newcastle da 25 yaşındaki oyuncunun peşinde

Diego Reyes için müthiş kapışma!

Mina, Van Beek, Zouma, Vermaelen derken; Fenerbahçe’nin stoper adayları listesinin ilk sırasına Diego Reyes yükseldi.

Meksikalı savunma oyuncusu, Porto ile yeni sözleşme imzalamayınca boşa çıktı. Sarı- Lacivertliler, 25 yaşındaki stoperin peşine düştü. Damien Comolli’nin, Reyes’in menaceri Matias Bunge ile görüşerek Fenerbahçe’nin teklifini ilettiği öğrenildi. Finansal Fair-Play kısıtlamaları nedeniyle bonservisle oyuncu alması zor alan Sarı- Lacivertliler’in, boşta olan Reyes’i ikna etmek için yüksek bir maaş önerisinde bulunduğu kaydedildi.

Forma garantisi istiyor

Diego Reyes için cazip bir teklif sunan tek takım Fenerbahçe değil. Premier Lig ekipleri West Ham ve Newcastle’ın da Meksikalı savunmacının peşinde olduğu kaydedildi. Reyes’in geçtiğimiz sezon Porto’da yedek kaldıktan sonra, düzenli forma giyebileceği bir takıma gitmek istediği belirtildi. 25 yaşındaki oyuncunun, West Ham’ın Diop ve Balbuena transferleri sonrası burada 11’de görev yapması zor. Bu nedenle Newcastle ve Fenerbahçe, ön plana çıkıyor.

Newcastle United'dan Mitrovic transferi için Fenerbahçe'ye şartlı onay!

Dünya Kupası’nı kaçırdı

Reyes, Meksika Milli Takımı’nın önemli isimlerinden biri. Ancak geçtiğimiz sezonun son haftasında dizinin arkasındaki kirişten sakatlanınca, kadronun dışında kaldı. 25 yaşındaki futbolcunun sağlık durumunun şu anda iyi olduğu öğrenildi. Reyes’in menaceri Bunge’nin, görüştüğü takımlara detaylı sağlık raporlarını sunduğu belirtildi.

Chelsea'den Gonzalo Higuain bombası

Haberin Devamı
YORUM YAZ